| Începătorul988 a întrebat:

Seria 1 2.0d 163cai, sau golf 5 2. 0tdi 140cai?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Prima variantă pentru că e mult mai atrăgătoare și cam ambele sunt la fel de bune. Acum depinde și de gusturile tale.

| Începătorul988 explică (pentru OnuOnulică):

Ma cam sperie tractiunea spate

| OnuOnulică a răspuns (pentru Începătorul988):

Tot țin să cred că prima variantă e cea mai bună alegere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BMW clar, nici nu merita sa intrebi asa ceva happy

| Începătorul988 explică (pentru anonim_4396):

Are tractiune spate

| YonutSaMp a răspuns (pentru Începătorul988):

Este naspa cu tractiune spate iarna

| anonim_4396 a răspuns (pentru Începătorul988):

Cu atat mai bine, iarna te poți distra dacă o forțezi puțin, iar dacă vrei sa mergi safe e buna, după mine mai sigura ca o tracțiune fata, deoarece o poți controla mai lejer ei fără efort mare, nu se compara cu 4x4, dar așa sa te gândești ca are sisteme de siguranța ce te țin cât de cât pe drum, doar nu te bagi iarna, pe zăpada cu 80 la ora in curba, nici cu tracțiune fata nu faci asta, nici cu 4.4 uneori, dacă e zăpada și gheata pe jos, dar nu trebuie sa te bazezi doar pe sisteme, in caz ca la o tracțiune fata faci o gafa și pierzi controlul, e destul de greu sa îl recuperezi, însă la tracțiune spate, puterea este distribuită pe puntea spate, rotești in funcție de cum simți ca sa mișcă mașina in partea exterioara a Direcției de derapate și ești intr-un control de 100 de ori mai bun ca la o tracțiune fata cu care te poți treZi intr-un zid, și nu uita, sisteme de siguranța, sunt de folos iarna, pe mașinile mai vechi tracțiune fata erau de necontrolat iarna (Gen E36) dar astea mai noi, e fără stres, conduci prudent, (ca la tracțiune fata) nu ai parte de evenimente oar când vrei sa te distrezi iarna mergi intr-o parcare și te învârti cât te tine pe tine sufletul, părerea mea, tu o pot contrazice, însă poți caută pe net mai multe informații dacă ce am scris eu nu te convinge happy

| YonutSaMp a răspuns:

Golf V, piese ieftine, usor de intretinut, impozit mic, tot ce vrei pe 4 roti happy