anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Servus,TPU! vreau sa-mi cumpar un GPS cu diagonala de 5 inch.Din ce am vazut mi-a placut f.mult la design smailo, insa nu stiu si cat e de bun. Nu stiu daca il pot gasi fara harti si sa pot instala igo. Ce parere aveti? Imi puteti recomanda si alte variante (obligatoriu 5 inch) si maxim de 500 lei. Ce ma intereseaza e designul (sa fie asa mai finut, nu foarte gros si bun).

6 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Sunt o gramada in pretul ala.mai bine mergi la domo de ex.si le vezi pe viu si iei ce-ti place. daca nu era musai de 5, dorinta, era buna o tableta.

| viotedy a răspuns:

Smailo HD 5.0 photo, nu-ti place? e 580 dar are si camera foto/video, poti filma in caz de ceva.

| ReusxD a răspuns:

Ce inseamna SERVUS? Vreun salut ceva?

| Mareacluj a răspuns (pentru ReusxD):

Da,dar ce intrebare e asta? Toata lumea stie! In Ardeal asa ne salutam. Oricum, asta nu are legatura cu intrebarea

| ReusxD a răspuns (pentru Mareacluj):

Mersi.

| Mareacluj a răspuns:

Nu-l vreau pentru foto/video, il vreau doar ca gps.ideea e ca pentru mine conteaza mult designul, neaparat sa aiba 5 inch si sa fie bun.Acum speram ca-mi veti spune voi cam care ar fi mai bune, daca sa-l iau gol si sa pun eu harta, (as vrea IGO), care se ubdateaza, etc.