| RAY a întrebat:

Sondaj de opinie, scrie te rog cum a fost experienta ta cu mașini
second-hand vs noi? Ce ai alege pe viitor? Ce recomanzi, sa cumpăr una noua sau second-hand?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe scurt, cu masinile second: cu cat am dat mai putin pe ele, cu atat am fost mai multumit. Cele "bune" se cereau incendiate din primele saptamani.
Masini noi nu mi-am cumparat, si nu prea am de gand. Am vazut destule, la nivelul nostru de trai e aiurea sa dai 10.000 euro pe ceva mai putin performant decat o "coaja"de 4.000 euro, rulata 8 ani in Germania, la care ai deja piata aftermarket de piese, la un sfert de pret, si problemele cunoscute de majoritatea service-urilor si cluburilor de posesori.
Decat sa dau 8.000 euro pe un Logan 1.0, care planeaza cand bate vantul, mai bine dau banii aia pe o Astra cu motor calumea, suspensie calculata, siguranta si confort.

| SG1995 a răspuns:

Eh nu-mi pot permite o mașină din condiții de sănătate, dar o rudă apropriată a luat un second-hand cu 2000 € și de 2 ani zile de când o deține a băgat dublu sumei luate în reparație.
Concluzie, nu lua second-hand.

| Începătorul988 a răspuns:

Pai, la cumpararea masinii iubitei mele a fost niste probleme ca masina era sechestrata de banca. Si totusi, notarul a facut actele, si toate cele.
Per total, din 5masini cumparate SH am fost multumit.