| Perseverence a întrebat:

Spuneti-mi si mie care este cel mai luxos Motor si cat costa.

10 răspunsuri:
| ionutandrei29 a răspuns:

Bmw si cavasaki

| TakerNos a răspuns:

Wow man Bmw este sport tourer si Kawasaki sunt motoare de viteza, sport ...ninja ceva loxos si care sa prinda viteza ar fi suzuki hayabusa si kawasaki zzr14 dar zzr este mult prea mare si nu are acelasi top speed ca suzuki acum depinde ce vrei tu motociclete americane harley-davison si multe altele cat despre pret incpe de la 14-15 mii euro si ajung chiar si la 50mii poate chiar depasesc cele pe comanda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ducati Desmosedici, pret 62.000 euro. BMW 1000RR, pret 17.500euro.Au un design aparte, foarte performante. In fine, eu iubesc motoarele Kawasaki Ninja big grin( asta asa ca fapt divers)

| FurtunaDiesel a răspuns:

Omul a intrebat cel mai luxos nu cel mai puternic. Cea mai de lux motocicleta este considerata Honda Gold Wing 2010!

| a1doru a răspuns:

Vorbiti ''discutii'' mai.voi ati auzit, in viata voastra de honda gold wing?[toate modelele, incepand de la 1000 pana la 1800 cc].da de paneuro? omu a intrebat de ''motor'' luxos nu de aiureli.

| bleblel a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=GonMUFENmSg nu vreau funda dar uite ce are pe ea si cum arata, daca preferi bmw, in viraje nu tine la fel de bine ca un r1, kawasaki la fel, il mai salveaza ninja.e doar o parere, poate tu preferi altceva :)

| a1doru a răspuns:

@ fortuna.dom' injiner, ia cauta sa vezi cum arata yamaha xvz 1300 tf royal star venture 2001. mie imi placea mai mult decat gold wingul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motoarele pe care le-am enumerat sunt printre cele mai luxoase (asta-i doar parerea mea). Care-i problema?

| IMC13 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin cuvintul luxos? Sunt motoare luxoase dar sunt mai simple si tot cam atit de puternice!
Motoarele de la BMW sunt puternice, pot spune luxoase, dar putin capricioase si consuma cam mult!
Motoarele Kawasaki, sunt puternice, luxoase, deloc problematice, dar la o greutate mai mare decit moto. se preface in motor simplu!
Eu prefer Audi, din cele mai vechi! Ieri mi-a adus un Audi A8 cu un motor de 4.2cp. stii mi-a aratat ca consuma 10.2 l dar de puternic e foarte puternic! in plus daca doresti sa-l instalezi la altceva eu cred ca face fata!
asta e parerea mea, gandeste-te ce, cum si unde vrei sa faci cu motorul, apoi te apuci de treba!

| Maramu a răspuns:

Http://www.ecossemoto.com/models.htm
Produc unele din cele mai scumpe, luxoase si exclusiviste motoare din lume!