Sunt multe modele frumoase! tu stii ce ti s-ar potrivi si nici nu ne-ai dat un buget! ca si o recomandare, orienteaza-te spre golf, A3, A4, passat! dar fara un buget si fara sa stim ce pretentii ai de la o masina, e greu sa te indrumam! bafta!
Pentru modelele Hatch Back iti recomand Fiat Bravo, Opel Astra, Kia Ceed sau Toyota Yaris
Arunca o privire si la Ford Fiesta, Opel Corsa, VW Polo sunt modele frumoase care au confirmat deja.
Sau chiar Toyota Auris, Seat Ibiza, Dacia Sandero ori HONDA CIVIC(super masina).
As vrea undeva la maxim 5000 de euro, dar fiind o masina second, nu ma supar ca se strica si o sa mai trebuiasca sa o repar, deci as prefera si ceva mai ieftin la reparatii decat modelele Audi.
Nu iti recomand Fabia sau Golf pentru oras! Daca esti singur si cu prietena ta ia-ti un matiz tico ford ca...dar daca vrei confort cel mai bun e lupo nu fabia!
Fabia am eu si pentru oras nu e buna consuma ceva daca ai o familie nevasta+copii e potrvita o fabie un golf sunt masini de familie...(1.4 in sus).Eu am avut si matiz si fabia si e dif enorma insa la consum intretinere matiz e mult mai bun!
Sper ca te-am ajutat! Lupo 1.4 benzina ffb!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lubeniță38900 întreabă: