anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cat costa o pompa servo pentru un audi a6 2002, sau ce pot face cu ea sa nu mai sune(cand virez stanga sau dreapta la rece)

6 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Pai prima oara incearca sa ii schimbi uleiul. pe urma completeaza cu ulei si dai maxim stanga si maxim dreapta pentru a scoate aerul din instalatie si nu iti va mai pocni. Daca ai avea probleme la pompa nu ai mai invarti volanul prea usor.

| lifeForJesus a răspuns:

Daca ne dai mai multe detalii... kw, motor.etc.

| Mefisto23 a răspuns:

Costa in jur de 1200 RON, dar vezi ca in unele locuri poti sa o dai pe cea veche la schimb si iti mai reduce cam 100 lei.

| Daddy_9411 a răspuns:

650 ron, noua, garantie 2 ani si la mana a doua in jur de 400 ron

| CevaNormal a răspuns:

Controleaza cureaua daca e strinsa prea tare...asta poate fi problema, poate nivelul solutiei, iti dau un sfat nu cumpara ceva de second hand, am cumparat eu asa ceva si nu a tinut mult, asa ca ia-ti una noua, face banii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun ca am probleme cu pompa servo ca asa mi-a spus un mecanic, si ca daca vreau sa o scimb ma costa vreo 2000 de euro! si ca trebuie sa dea tot motorul jos sa ajunga la ea, si e forte comlicat(cred ca nu avea chef de mine in ziua aia)
Dar am rezolvat treaba, la un alt mecanic care mi-a schimbatlichidul din pompa si spre binele masini mele nu se mai aude nimic!