Neoanele nu se mai pot omologa de ceva timp. Care a prins cu ele omologate norocul lor, daca le pui acum nu mai merg omologate decat cu foarte multa spaga ceea ce nu isi merita banii. Sunt spagi uriase ca sa omologhezi neoanele! Daca te opreste iti va fi ridicat certificatul de imatriculare si amenda este intre 800 si 3000 de lei pe langa certificatul de imatriculare deci nu cred ca merita sa le mai ti!
Oauu! Nu ma gandeam ca este asa mare! Intr-adevar nu merita pentru un moft de genul atatia bani! Daca stau si ma gandesc intra la categoria sistemelor de iluminare suplimentare sau neomologate dar totusi sunt atatia care au xenoane de te orbesc cand trec pe langa tine montate pe loganuri sau masini care nu au lupa in faruri si totusi nu au nici o treaba! Curiozitatea mea ar fi: Daca sunt in stationare (parcare) si le am aprinse imi mai pot face ceva sau nu conteaza unde ma aflu atata timp cat nu sunt omologate?
Daca esti in stationare pe un drum public e aceiasi poveste. Daca esti in stationare la tine in curete sau garaj nu au treaba cu tine!
Nu se ia permisul pentru aşa ceva! În schimb se ia certificatul de înmatriculare! dai instalaţia de neoane jos, mergi la RAR dai ceva banuţi, după care recuperezi certificatul!
Du-te si omologheazale, peruma nenea politistu o ia in mana ca nu are ce sa iti faca.