| vlad88 a întrebat:

Stie cineva cat ma va ajunge taxa de inmatriculare pentru un golf 4 1, 9 tdi alh 90 cp proaspat adus din Germania?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cum sa nu se plateasca? S-a platit in perioada 1.01. 2007 si pana in ianuarie anul acesta, cand a fost suspendata dar doar pentru cele inmatriculate in Romania inainte de 1.01. 2007, suspendare ce opereaza pana la 31.12. 2012. Pentru cele aduse din strainatate si inmatriculate pentru prima oara in Romania se plateste taxa de poluare.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie mai multe date. O poti calcula si tu, introducand datele aici: http://static.anaf.ro/......2012.html, este calculatorul dupa care ANAF calculeaza taxa. Numai bine!

| Arthur a răspuns:

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care prevede suspendarea taxei auto. Astfel, cei care vor cumpara masini nu vor mai fi nevoiti sa achite taxa de prima inmatriculare pana in ianuarie 2013.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Arthur):

Arthur, legea este valabila doar pentru masinile inmatriculate deja in Romania pana la 1 ianuarie 2007.

| vlad88 explică (pentru Ioandelasal):

Pai nu se putea nimic nici inainte a afara de RAR asigurare, sau cum e?

| vlad88 explică (pentru vlad88):

Nu se platea nici inainte am vrut sa zic, ma refer la alea din tara

| Ioandelasal a răspuns (pentru vlad88):

Cum sa nu se plateasca? S-a platit in perioada 1.01. 2007 si pana in ianuarie anul acesta, cand a fost suspendata dar doar pentru cele inmatriculate in Romania inainte de 1.01. 2007, suspendare ce opereaza pana la 31.12. 2012. Pentru cele aduse din strainatate si inmatriculate pentru prima oara in Romania se plateste taxa de poluare.

| OcZ a răspuns:

Aproximativ 450 e! atat miau luat mie pentru un passat 1.9

| vlad88 explică (pentru OcZ):

Vb serios? era pe Germania? cad ai platit taxa? tot am auzit de 800-1000e?

| OcZ a răspuns:

Am platito in august pe 12! da era pe Germania si l-am bagat pe ro!

| vlad88 explică (pentru OcZ):

Mu te supara conteaza dotarile....influenteaza pretul taxei asta? e din 2000 masina

| Darius_Szime_1993 a răspuns:

Undeva pe la 900 de Euro