| Tyros a întrebat:

Stie cineva ce scop are centura de siguranta din plafon de pe randul 3 de scaune de la Dacia Lodgy?

Verificati va rog pozele de aici: https://photos.app.goo.gl/BGWpYQzGszFwj2ZD8

Observ ca pe lateral cele 2 scaune de pe ultimul rand au cate o centura de siguranta, dar nu pricep scopul celei din plafon. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Centura de siguranta pentru animale de companie (caine, pisica), unele sisteme se monteaza pe scaunul din mijloc, altele pe cel din plafon, in special daca animalul este mai mare si are ham.

Ma rog nu am gasit imagini cu cele montate pe tevan, dar in principiu vezi cum se pot monta pe animal si capatul celalalt in locasul de securitate.
Se gasesc de cumparat la magazinele auto si pe Emag.

https://imgur.com/PfZ1K9E

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dau mai mult cu presupusul dar din ce am vazut se trage printr-un suport care sta deasupra scaunelor de pe randul 2 si se foloseste pentru acelea. Scaunele de pe randul 2 nu au centuri separate? Daca nu, cred ca ai raspunsul...

| relian a răspuns:

Nu cred sa fie centura de siguranta,mai degraba ceva suport pentru ceva gen plafoniera,daca stii ce zic,chestia aia care la masinile astea hatchback separa portbagajul de ultimele locuri.
Pare ca este undeva la marginea plafonului din spate,deci este cumva dupa capul pasagerilor, eu asa zic ca ar fi., ceva sa agati ceva, gen o plasa, si sa nu alunece bagajele din spate catre fata, mai degraba asa.

Nu are cum sa fie centuri, alea nu se leaga de tavan, nu am vazut minunea asta nicaeri, ramai spinzurat de tavan laughing numa la romani poti vedea asemenea caricaturi de masini.

Centurile trebuie sa aiba prindere in 3 pcte, cel putin pentru om, daca ai ar fi centura care ar fi cele 3 pcte?

Stii ce ar mai putea sa fie? Portbagaju stii ca are la masinile astea asa portbagaj deschis, are o placa de plastic cu plus de ala, cred ca stii ce zic.Cind vrei sa iei bagaju ridici acea placa si sa nu-ti cada in cap, se pride, sta sus ca se agata in acel plastic de care tu intrebi.
Deci mai mult ca sigur despre asta este vorba.

| Mihai0101 a răspuns:

Este destinata obiectelor sa nu se rostogoleasca in porbagaj

| relian a răspuns:

laughing centura pentru animale, aia e tare de tot, agati ciinele de tavan, ba iti arde mintea ca luminarea laughing voi va auziti ce balarii spuneti?
Ce idiei mai are si Violleta cu 2 de l laughing na gasit imagini cu centura montata de tavan, pai nici no sa gaszesti, asa ceva nici nu exista, spinzurati catei de tavan, ce oam, eni nebuni. Mai degraba cred ca e loc unde sa va spinzure careva pe voi astia 2 laughing desi nu va tine tavanu ala, nu tine nici cureua unui catel, il smulge ala ce nai vazut.
Tu crezi ca tavanu la masina este placa ta de beton de la bloc laughing