Da incearca la RAR bafta stiu ca faceam la camioanele cu care lucram in ue ise spune ITP international. bafta si l-am facut in romania
ITP se rezuma la verificat toata masina de la sistemul de frinare joc in articulati si noxe la lumini si mecanismul de directie
Te-a mintit, doar in tara respectiva adica unde este inmatriculata masina, in cazul tau fiind spania( daca ar fi asa, atunci pentru ce mai exista taxa de mediu)
In tara in care ai inmatriculat-o acolo cred ca se face nu? mai informeaza-te vezi tu!
Itp-ul nu este o simpla stampila pe talon! Itp-ul inseamna atit verificarea tehnica a masinii cit si verificarea actelor masinii. Itp-ul se face on-line cu Registrul auto si actele sint retinute de la inceperea verificarii pina la primirea aprobarii de RAR. Daca rar-ul spune -nu! - masina este retinuta pina vine o echipa operativa acolo unde se face verificare. De plecat nu se poate pleca cu masina deoarece nu aveti actele! Deci cam asta este procedura in tara noastra asa ca este posibil ca acolo sa se faca asemanator. Deci verificarea numai in tara unde este inmatriculata si care are baza de date.