Aia nu au de unde sa stie ca ai B pe schimbator automat dar daca nu stii sa mergi trebuie sa inveti. Ca angajat va cam alearga firmele astea altfel nu-s sanatoase la cap
Pai ce aia trebuie sa stie? Ce face daca ii opreste politia in trafic?
Ma indoiesc ca fan sau dpd fac contracte de asociere, iar masini automate nu au...
dar din uber se scot bani frumosi in Bucuresti spre exemplu
Am inteles ca aveti permis categoria B, mai exista vreo specificatie, daca este numai B se poate conduce orice masina, partea teoretica este identica.
Incorect. Daca a dat examenul pe masina cu cutie automata permisul de categ B este restrictionat doar pentru astfel de masini.
Asa este dar daca nu este inscriptionat nu stie nimeni ce examen ai dat tu
Pai si ai visat tu ca nu e inscriptionat?)
Cum sa nu fie inscriptionat? E ca si cum ai zice ca ai dat de permis de categ C da a uitat cineva sa iti dea permis. Hai serios.
Băi oameni buni...eu inyreb una voi raspundeți alta... oricum pe viitor mai astept cam un an să mă acomodez cu masina drumu etc apoi ii dau permisu inapoi si a doua zi merg sa dau doar orasul iar ca sa'mi sterga restrictia, fara a mai plati nimic.Dar acum mai stau ce mai stau pe asta automata
Si ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea ei? Ca a intrebat cu totul altceva.
Bianca38 întreabă:
Făă_Silviu_1998 întreabă:
anonim_4396 întreabă: