| Deasonyka a întrebat:

Stie cineva,dacă eu si fratele meu avem permis categoria B doar pentru masină automată, există vreo sansă să ne găsim ceva de lucru? Fratemiu zicea ceva gen de Curierat sau firmă de distribuție doar că trebuie să ne cumpărăm noi masina noastră si sa ne asociem cu firmă apoi să autocolăm masina.Mai stie cineva alte idei? Adică ar putea cumpăra un wv caddy si să se bage la Fan Cargus GLS ori DPD. Alte variante pentru cineva cu categoria B automata nu stiu.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia nu au de unde sa stie ca ai B pe schimbator automat dar daca nu stii sa mergi trebuie sa inveti. Ca angajat va cam alearga firmele astea altfel nu-s sanatoase la cap

| suntserios a răspuns (pentru mgtow):

Pai ce aia trebuie sa stie? Ce face daca ii opreste politia in trafic?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ma indoiesc ca fan sau dpd fac contracte de asociere, iar masini automate nu au...

dar din uber se scot bani frumosi in Bucuresti spre exemplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii cand ne intrebai aici daca merita permis de automata si noi iti ziceam ca poate o sa ai vreodata nevoie de manuala?laughing

| Raducons a răspuns:

Am inteles ca aveti permis categoria B, mai exista vreo specificatie, daca este numai B se poate conduce orice masina, partea teoretica este identica.

| suntserios a răspuns (pentru Raducons):

Incorect. Daca a dat examenul pe masina cu cutie automata permisul de categ B este restrictionat doar pentru astfel de masini.

| Raducons a răspuns (pentru suntserios):

Asa este dar daca nu este inscriptionat nu stie nimeni ce examen ai dat tu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Raducons):

Pai si ai visat tu ca nu e inscriptionat?laughing)

| suntserios a răspuns (pentru Raducons):

Cum sa nu fie inscriptionat? E ca si cum ai zice ca ai dat de permis de categ C da a uitat cineva sa iti dea permis. Hai serios.

| Deasonyka explică:

Băi oameni buni...eu inyreb una voi raspundeți alta... oricum pe viitor mai astept cam un an să mă acomodez cu masina drumu etc apoi ii dau permisu inapoi si a doua zi merg sa dau doar orasul iar ca sa'mi sterga restrictia, fara a mai plati nimic.Dar acum mai stau ce mai stau pe asta automata

| MarioFTW10 a răspuns:

Salut,poți sa mergi cu categoria B cu o mașină pana în 3, 5 t.

| suntserios a răspuns (pentru MarioFTW10):

Si ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea ei? Ca a intrebat cu totul altceva.