Ala poate fi nr de Florida sau folosit intre anii 2003-2009 sau poate fi nr de Utah folosit din 2007.Chestia e daca ai vzut nr undeva pe nr trebuie sa scrie si statu de unde provine, sus sau jos la mijlocu numarului.Nu poate sa scrie doara nr ala si aia e tot, trebuie sa fie scris pe nr si statu.In formatu asta doar statele astea au astfel de numere.
Din cate stiu eu, in SUA, isi alege fiecare ce numar vrea, iar pe placuta de inmatriculare, in partea de jos, este scris numele intreg al statului.
In partea de sus
Da. Posibil. Ca n-am mai vazut demult unul si nu mai stiu detalii.
Se pare ca nu prea stii bine.In america ca oriunde nr is facute de stat, numai daca platesti tu ceva in plus poti face sau alege stiu si eu sa scrii ce doresti, apoi da este trecut statu cum spui dar nu neaparat jos multe le au trecut sus.Cind mergi sa iei nr ti se da nr nu alegi tu nimic, doar daca spui vreau nr personalizat.Si numerele din state se schimba obligatoriu, cel putin in unele state, dupa 10 ani sau 5 ani nu mai stiu exact.Deci chiar daca ai aceisi masina si 20 de ani tu schimbi nr de cateva ori.Scuze ca comentai la tine, dar zic si eu macar sa retii ceva corect.Eu aici locuiesc si stiu ce se face.