Cu putin noroc, apeleaza la un notar explica-i situatia si daca doreste sa te ajute, conform atentiei pe care trebuie sa-i o acorzi, el te va scoate din incurcatura. În lumea in care traim cu mici sau mari atentii poti sa obtii tot ce doresti. Eu am trecut prin asemenea situatie si totul a fost OK pentru ca am stiut sa apas butonul miraculos. Succes!
Daca nu e furata, cel care e dispus sa-ti faca contractul de vanzare-cumparare e, logic, ultimul proprietar. El declara pierdute/furate actele si obtine duplicatele. Daca nu poate sa faca asta, inseamna ca e furata sau facuta pe bucati.Deja stii, de asta nu vrei omologare.
Omologarea oricum se face de fiecare data cand se schimba proprietarul. Fara omologare, nu se inmatriculeaza. Punerea in circulatie a unui vehicol neinmatriculat (pentru care este obligatorie inmatricularea) este infractiune. Daca se dovedeste furtul (si verificarile se fac) apar altele:tainuire, folosirea de bunuri furate...
Se poate omologa si furata fara probleme, baietii de la RAR fac orice, cu bani si cunostinte, evident.
Pentru o motocicleta ma indoiesc ca merita si banii si riscurile.
Act de v-c nu este o problema dar motoru trebuie sa aiba un act de provenienta un talon o carte de identificare ceva ceva trebuie sa aiba ca sa ai de unde sa incepi de unde a fost adusa sunt mai multe mai zi si tu daca ai ceva hartii
LSebastian întreabă: