Pentru un diesel un motor cu 2 turbine si cilindree 1.9 litri imi pare cam fortat, nu e un motor de 3000 cm3 bi-turbo sau twin turbo de 260 de CP care nu e deloc dus in limita maxima.
Pe scurt acest motor nu cred sa fie fiabil in timp, dieselurile sunt fiabile dar nu duse in modul acesta "sportiv", evident ca la un motor de 190 CP din 1.900 cm3 si un cuplu 400Nm, costurile de intretinere sunt mari, gandeste-te doar la turbina, accesorii turbo cat si la kitul ambreiaj cat ar putea costa daca necesita schimbare.
Imi place in schimb ca ai ales altceva fata de "meltenii" care nu stiu decat de o singura marca diesel, nu mai dau nume ca imi iau hate :)
Gasesti un review mic aici : https://www.autoexpert.ro/lancia-delta-19-jtd-190-cp/
Daca sunt bune
Da, sunt.
Salut. Din cate vad asta este acelasi 1.9 CDTI folosit si pe Opel Vectra C doar ca acum are 2 turbine. Din cate stiu, varianta de 120cp cu o singura turbina e ok iar cel de 150cp are diferite probleme si nu e recomandat. Dupa logica asta, nu cred ca varianta de 190cp cu 2 turbine sa fie mai reusit decat cel de 150cp fiind un motor mai complicat. Personal nu as lua asa motor. Bafta!