| AndreeutzaDragutzica a întrebat:

Stiti vreo marca de masina, condusa mai mult de femei? (mai feminina).

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Orice masina gen tico sau matiz sunt ideale pentru incepatoare apoi trece la jeep daca au bani sa cumpere unul.

| IMC90 a răspuns (pentru mgtow):

Am eu un Matiz fara servo si cu ambreaj mecanic. Stai sa vezi ce placere pentru o femeie e sa-l conduca rolling on the floor

| 0rlando a răspuns (pentru IMC90):

Dacă te vaiți că pe Matiz e greu, să conduci o dacie... vei aprecia fiecare minut de condus Matizul.

| mgtow a răspuns (pentru IMC90):

Pe ala as pune mana incantat, dar nici loganul nu are servodirectie si merge usor, azi m-am bucurat ca am condus si eu unul.

| IMC90 a răspuns (pentru 0rlando):

Cred ca te referi la daciile vechi... Matizul are totusi caracteristici de masina, daciile vechi au caracteristici de caruta cu motor. (eu nu le numesc masini)

| IMC90 a răspuns (pentru mgtow):

Cum sa n-aiba Loganul servo? Loganul meu are si servo directie si servo frana, si faruri de ceata, si computer de bord, si vopsea metalizata, si aer conditionat si ABS si motor de 1.6 16v
Sa nu mai vorbim ca are ambreaj asistat hidraulic...

| mgtow a răspuns (pentru IMC90):

E masina de la o firma de telecomunicatii si mi s-a spus ca nu are dar nici diferenta nu e intre una cu si alta fara... cine stie ce minune mai are in ea.

| onasis1961 a răspuns:

Fordul KA bate recordul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alfa Romeo ( modelele mici ), Lancia ( Ypsilon parca e), Corsa, Clio3, Mazda2. Parere mea este ca si femeile astea candva se marita si au copii si fac cumapraturi si vor vreo bicicleta / nebunei prin portbagaj si apeleaza la alte pers pentru transport.
Eu i-am luat mandrei un Clio 2 si e f bun pentru ea. E micuta masina, are un portbagaj imens, are de toate si e destul de stabila. Indiferent ce iei, ca sa te distrezi cu masina e nevoei de 3-4 persoane... deci e nevoei de loc. Deci calculeaza 4 genti de voiaj fie ele si mici.
Nu te uita la fite ca ele costa mult...

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Ford KA
Opel Tigra
Smart

| cristiiiiiii a răspuns:

Peugeot 206, Ford fiesta..acum depinde si ce masina iti place tiehappy am vazut si femei in X6laughing

| dIzzEE a răspuns:

VW polo