anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in alt oras, vrea sa duc masina la reparat. Am un volvo c30 sa o duc la reprezentata sau mecanic normal, cum nu sunt din oras imi ziceau colegii de lucru sa nu il duc la mecanic daca nu il cunosc ca mna. Mi-a spus un coleg ca nu cere mai mult nici la reprezentata decat la un service normal, eu asa stiu ca lucreaza mai scump. Parere va rog?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Reprezentanta are un pret per manopera, nea costel din garaj are altul.
Acum depinde de priceperea fiecaruia, totusi daca vrei oameni calificati pentru Volvo atunci mergi la reprezentanta
La reprezentanta unde fac eu revizia este 210 lei/ ora manopera la altele tot asa sau chiar mai mult, desi nu e mult mai scump decat la serviceuri multimarca, de aceea eu merg in continuare la reprezentanta si aleg sa pun doar piese originale, pentru un plus de calitate, si crede-ma calitatea chiar se vede DAR de exemplu placutele de pe fata costa de 3x mai mult decat cele mai scumpe placute aftermarket, deci trebuie sa ai ceva in buzunar nu buzunarul spart happy

Depinde si de masina bineinteles!

In Romania exista foarte multi "saraci bogati", care desi au masina si la 60k euro fac reviziile si alte reparatii in garaj la nea caisawinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Reprezentanta cere mai mult pentru că lucrează mai bine, ai garantie factura, piese originale samd. Dacă ții la mașină o duci la reprezentanta. Dacă nu, la risc la orice Dorel.

| sierra1 a răspuns:

Aici nu ne dăm cu părerea, sunăm și intrebăm CLAR cât ne costă reparația "x"

| sierra1 a răspuns:

... că mna