| madalina2043 a întrebat:

Sunt la a 8a ședință de condus și tot fac greșeli multe...și știu ce am de facut doar că virajele nu îmi ies mereu și nu stiu sa manevrez bine volanul pentru că am impresia că ori dau prea mult din el ori prea puțin
Am șanse să îmi dezvolt instinctul asta de a vira corect și manevra volanul cum trebuie?

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Da, poti dobandi aceste cunostinte
ce ai de facut acum este sa ii spui instructorului sa mai insiste pe aceste aspecte pe care nu le stapanesti inca

suntserios
| suntserios a răspuns:

Condusul e ceva care tine de exercițiu...așa că da in timp vei deprinde toate manevrele.

| dullcat a răspuns:

Buna.Altii au ajuns la a 8-a incercare de dat examenul.Nu glumesc, cunosc pe cineva care s-a trezit in aceasta situatie si il admir pentru ca perseverat pana cand a luat carnetul.In locul tau nu m-as decuraja, nimeni nu s-a nascut invatat.Trebuie doar sa mai practici si sa fii mai stapana pe tine.Succes.

| Liviu a răspuns:

Da normal ca ai. Mie mi-a luat 10 ore in afara sa invat sa schimb vitezele si sa iau virajele.Am fost buchie, acum am luat si restul gradelor.Deci se poate, trebuie sa insisti.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Normal ca iti poti dezvolta, nimeni nu se naste invatat, totul tine de calmitate, cu cat o sa conduci mai mult cu atat iti va fi mai lejer.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Sa stii o chestie, inveti cu adevarat sa conduci de abia dupa ce iei permisu si nu mai e nimeni cu tine si ti se intampla tot felul de situatii, pana atunci e o mica initiere.

| Naavin a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta ce iti spun, dar cand am luat permisul stiam face virajele corect. Am permis de 6 luni, iar virajele le iau mai rau ca inainte