Nu este adevarat.
Legislatia rutiera actuala nu prevede o conditie de studii pentru obtinerea permisului de conducere, important este sa stii citi si scrie.
Si apoi poti face liceul, incepand cu cl. a XI-a, si dupa terminarea scolii profesionale, la seral sau la frecventa redusa si apoi sa faci si o facultate, la zi sau la distanta.
Acesta este si cazul meu, am terminat o scoala profesionala, am lucrat si am facut liceul la seral si apoi facultatea de drept la fara frecventa (similar cu actuala forma la distanta).
Mai bine ma sinucid... I.am aratat diploma de absolvire si a vrut sa o rupă ma rog de el de 8 ani sa îmi cumpere un calculator si zice ca nu am voie deoarece o sa dezvolt o boală mintală nimic din ce imi place nu-l interesează si vrea sa stau doar in casă mereu fara sa ma misc.
Fii serios si lasa prostiile. Dupa 18 ani esti major, faci profesionala si ai o meserie, lucrezi si te gospodaresti singur si faci ce vrei, asa cum ti-am spus in primul raspuns, poti face liceul si apoi chiar o facultate.
Nu, nu exista nicio restrictie legata de educatie in ceea ce priveste examenele auto
Poti obtine categoriile de permis, indiferent de liceul pe care il faci.
Ba chiar, unele profesionale (auto) au reducere cam 50% pentru scoala de soferi, pe care o faci tot acolo.
Daca ai intrat la o profesionala buna, intr-un domeniu pe care il intelegi si iti va placea, iesi mult mai bine decat cu un liceu teoretic cu media 7, si o facultate la limita abandonului.
Cu o meserie buna, nu te plangi de bani nici in Romania.
slick15 întreabă: