anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Tatal meu traverseaza tara acum intr-un volvo v40 din 1997, mi-a spus ca s-a stricat o garnitura sau nu stiu ce la ambreaj, daca mi-ati putea oferi ceva detalii despre problema asta si daca stiti despre ce este vorba as fi foarte recunoscator, mi-a mai spus ca nu a gasit nicaieri pe traseu piesa respectiva. Funda, ce se intampla daca ii lipseste garnitura sau ce este.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am auzit de garnituri la ambreiaj, poate e hidraulic, ma rog, fara ambreiaj nu mai poate schimba vitezele in principiu

| AgathaRo a răspuns:

Probabil a picat rulementul de presiune. Daca are pedala la "fund" clar.

| JulyStorm a răspuns:

Mai, nu stiu cum ela tatal tau, dar la mine a picat ambreiajul acum cateva zile si nu mai pot circula deloc cu masina... Plus ca pentru a schimba orice la ambreiaj, trebuie data cutia de viteze jos, si costurile la manopera sunt imense.
Anyway, piesa respectiva se poate comanda la orice firma cu piese auto, daca nu o au pe stoc.

| ionut671 a răspuns:

Garnitura la ambreaj nu am auzit dar este o garnitura la cautator care intra in cutie si s-ar putea sa piarda uleiu din ea si mai este o garnitura intre volanta si axu kuplu al motorului cu cutia aici arunka ulei pe discu de ambreaj si nu mai pleaca dupa loc patineaza ambreiaju