anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva cum se poate scoate motorina din rezervorul unei Dacia dokker 2018?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu ma mai pricep la masinile astea noi dar citeste pe aici: https://bit.ly/3qC41hc

| Brizbriz a răspuns:

Furtun si... SARUTURI (pe buuuuuneeeeee)

| Geoorrggee a răspuns (pentru Brizbriz):

Am incercat pe acolo pe unde se alimenteaza, am o pompă dintr-aia ce o bagi la bricheta, însă degeaba, mă gândesc oare cat de lung sa fie furtunul ca să ajungă până jos in rezervor?
Furtunul ce-l am eu are 1 metru, rezervorul este full și nu reușesc să trag nimic.
Dacă știi care este turul dau returul ai putea sa îmi dai o poza?
Eu voiam să incerc pe la filtrul, însă acesta am văzut că e undeva pe la aripa partea dreapta, e chinuiala rău acolo.

| Brizbriz a răspuns (pentru Geoorrggee):

Dude, mecanica IMBECILA a fluidelor
furtunul obtureaza complet gaura in care intra, EVIDENT ca nu iese nimic, TREBUIE sa poata inlocui volumul pe care il suge, cu aer
te doare mintea... RAUUUUUUUUUU

| SharpEagle a răspuns:

Masina e diesel sau benzinara?
laughing
Adica, ai bagat din greseala motorina in benzinara?
Sau vrei sa ciordesti de la altul ci dokker? rolling on the floor

Pai, cred ca doar pe la motor, pe traiectul turului. Probabil trebuie pusa pompa de combustibil sa mearga pe direct (un scurt intre borne, dar cu releul deconectat) sa sa traga continuu din rezervor si sa scuipe acolo unde desfaci. Dar cheama un electrician sau un mecanic, sa n-o comiti.

| Geoorrggee a răspuns (pentru SharpEagle):

E diesel.
Am incercat pe acolo pe unde se alimenteaza, am o pompă dintr-aia ce o bagi la bricheta, însă degeaba, mă gândesc oare cat de lung sa fie furtunul ca să ajungă până jos in rezervor?
Furtunul ce-l am eu are 1 metru, rezervorul este full și nu reușesc să trag nimic.
Dacă știi care este turul dau returul ai putea sa îmi dai o poza?
Eu voiam să incerc pe la filtrul, însă acesta am văzut că e undeva pe la aripa partea dreapta, e chinuiala rău acolo.

Vreau sa ciordesc? buna asta.

| SharpEagle a răspuns:

3-4m, dar o sa intre greu si-o sa iasa greu. Vezi sa fie d-ala rezistent, eventual cu insertie, sa nu-l rupi. Nu mai gros de un deget.