Nu ai cum sa termini orele mai repede de 30zile! Scrie in lege ca trebuie practiva minim 30zile! Dar poti sa incepi inainte cu 90zile scoala de soferi! Eu de ex acum 2 ani! Am inceput scoala in 1 martie am terminat in 30martie dar 18 ani am facut de abia in Mai! Si dupa 12 zile de la majorat am avut permisu! Succes! Si nu te grabi! Mai bine il iei prin 15iunie decat sa cazi! Depinde de unde esti ca de ex la noi in ex daca te programezi de ex maine pentru traseu sunt locuri doar la inceputul lui Iunie! Inca odata succes!
Depinde de tine si de instructor. Poate dura mai putin de 1 luna, la fel de bine cum poate dura si mai mult...
Cu siguranta le termini si scoala de soferi poti sa o incepi deja pentru ca mai e 1 luna si este la fix...Si eu ca tine la fel am facut inainte cu 3 luni eu am vrut, dar atunci m-am inscris si inainte cu 1 luna am inceput orele si acum am permis ..Numai bine si succes O seara placuta!
Poti sa le termini si in 2 saptamani daca vrei, totul e sa te intelegi cu instructorul sa faca mai multe ore cu tine in fiecare zi.
Da, tine cam o luna jumate daca te tii de ea, sau mai putin daca nu mergi la toate orele de legislatie si rezolva instructoru.
anonim_4396 întreabă: