1 Honda crx - piese ieftine, motor bun, are 200 cp la masina aia mica deci consuma putin pentru ca are caroseria mica.
BMW- tractiune spate, piese accetabile dar gandeste-te ce vei face iarna cu aceasta masina.
Opel Tigra-daca e acel model cu distributie pe lant se merita ca e ieftin tot la ea, cu 10 mil cel mult schimbi bucsaraiele, consum mediu.
Huyndai Coupe- nu te gandi la aceasta masina ca daca ti-a cazut ceva la ea, ca si la cele din gama Renault poti sa scoti multi bani din buzunar pentru reparatii.
Mazda 323 - nu stiu nimic de aceasta masina.
Ford ca- nu merita investita
Renault- tocmai am scris mai sus ca la piese te rupe
Astept funda!
Din toate care le-ai enumerat asi ramane cu renault clio da intr-adevar piesele sunt mai scumpe ca si la restul dar cred ca nu e tot una sa cuperi o piesa o data la an sau sa cumperi o piesa ieftina in fiecare luna eu merg pe principiul DAI un BAN dar satai in FATA recomand renaul pentru. am avut si nu mi-a dat nici un fel de problema niciodata
Honda CRX-mai economic din punct de vedere financiar, poti opta si pentru un BMW-binenteles este masina buna dar un pic mai scumpe piesele. Alegerea e a ta.Bafta
Fifth gear iti recomanda Renault Clio, cel mai bun hatchback dintre ford, wv si renault. Si nu cred ca ti-ar place o masina din `94 oricat de bmw ar fi ea.
Iti zic eu ca iti va place un bmw si din 85 dintre cele de mai sus eu as alege pisicuta fara sa stau pe ganduri.nu se compara cu nimic...bmw-ul ramane bmw orice ar fi.cine are stie ce spun...
HONDA, deoarece is cele mai fiabile, au multi "HP", si daca ai prins o honda cu motor vtec, b16 sau c18 te ai scos