| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Știu ca exista și întrebări la sala care nu sunt pe drpciv! Care sunt șansele sa îmi pice doar întrebări care nu sunt pe site-ul drpciv? A dat cineva sala de curând? Ce întrebări vi s-au părut diferite de cele de pe site-urile DRPCIP și Scoala Rutiera?

8 răspunsuri:
| KMN a răspuns:

Ideea e că întrebările din sala de examen ți se oferă în mod aleatoriu nu sunt întrebări fixe ele se rotesc la un anumit interval " adică să presupunem că acum ai dat sala ok* și te ridici de la calculator ei atunci se întâmplă acest schimb vine altă persoană și întrebările se vor amesteca și vor veni în ordinea în care le stabilește sistemul

| NLS a răspuns:

"Care sunt șansele sa îmi pice doar întrebări care nu sunt pe site-ul drpciv?"

NICUNA.
Daca NU le inveti mecanic.

Intrebarile de la examen sunt cele de pe DRPCIV, si unele au:
a) textul intrebarii putin schimbat, de exemplu unii termeni inlocuiti cu sinonime. SAu pur si simplu, formularea difera usor, insa esenta intrebarii ramane aceeasi.

b) raspunsurile (variantele) POT FI la examen in alta ordine fata de testele de pe site

c) Intrebarile sunt alese aleatoriu din baza de date, dar exista anumite reguli. Nu vei avea din 26 de intrebari, 5 de mecanica.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai sunt explicate toate in Legislatia Rutiera, pe care ai obligatia sa o inveti din scoarta in scoarta, fiindca numai asa vei sti sa rezolvi toate intrebarile de la examinare.
Sunt peste 3.000 de intrebari si la examinarea de sala, ce ti-a picat tie nu va pica si altora, fiindca computerul alege aleator intrebarile.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Eu prefer sa fac testelele și sa invat răspunsurile pe de rost! Mulți asa au făcut! Numai ca am nevoie de ste-ul cu întrebări și răspunsuri corecte

| IonelFlorianUrzica explică (pentru NLS):

Sunt întrebări pe care nu le-am văzut niciodată pe DRPCIV! Pe acelea unde le găsesc?

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ce faci tu nu are nici o logica, fiindca nu intelegi legile si regulamentul de circulatie, iar in trafic nu le poti aplica.
Ca sa faci peste 3.000 de chestionare trebuie intai sa inveti TOATA legislatia rutiera, fiindca eu ma indoiesc ca tu si asa cum probleme de memorare, vei putea memora trei mii de intrebari cu 9 mii de raspunsuri.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Pai invat raspunsurile

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Cum procedezi tu este total gresit si ai toate sansele sa faci accidente grave.
Iti recomand sa inveti toata Legislatia Rutiera.