| Ramygirl99 a întrebat:

Toate BMW-urile au tractiune pe spate? Daca nu, dati-mi si mie niste exemple de modele cu tractiune pe fata.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Macar sant destepti facand masinile cu tractiunea din spate, nu-mi plac cele cu tractiune fata si asa merg toate la fel numai ca ii vad rostul mai bun masiniilor cu TS.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru mgtow):

La masinile cu tractiune fata zbori mai greu in curbe cand e mazga sau ud pe jos. La masinile cu tractiune spate sfarsesti in primul pom daca ai gresit un viraj. Eu stiu ca majoritatea celor care posteaza la categoria asta se cred Fernando Alonso sau Niki Lauda dar o sa aduc norul de ploaie peste cerul lor senin spunandu-le ca nu au nicio treaba.

| mgtow a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Dar eu nu alerg pe drum. :->

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asta merge cu bicicleta, se gandea sa-si ia BMW sa-l tina in garaj... Ce sa-i ceri? laughing
Nu poti sa inveti un 'sofer' din asta care asteapta mediul perfect ca sa se plimbe masina, doar unul care a condus de nevoie mai intelege ceva din diferentele intre masini. Ei vor BMW pentru ca... cocalari laughing
Daca ar avea sansa sa foloseasca un BMW macar o saptamana ar incepe si ei sa laude Loganul, cand ar vedea cum te **** BMW-ul la toate capitolele: consumabile scumpe, consum enorm, garda la sol mica (faci bara surcele daca iti iese o pisica in cale), iar cum ai zis si tu, pe ploaie, mazga sau polei pierde aderenta foarte repede, si nu ai nici o sansa s-o redresezi, fata de tractiunea fata. De fapt nu as da vina pe tractiunea spate, ca sunt fan Mercedes, iar la mercedes nu stai deloc cu morcovul, am avut W124 diesel si chiar fortam serpentinele, fluierau putin cauciucurile, dar nici vorba sa pierd controlul, pe cand la BMW te duci pe **** la 60 pe ud, in curba usoara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din cate stiu eu au un singur model cu tractiune fata

http://www.automarket.ro/......55196.html

| relian a răspuns:

Majoritatea sint cu tractiune pe spate dar nu pentru ca ar fi de curse cum spune cineva pe aici.Si mercedes are de asemenea foarte multe modele daca nu majoritatea la fel cu tractiune spate.In primul rind la tractiunea spate se reduce problemele ce pot aparea cu planetarele, iar planetarele de pe spate fiind fixe, adica ma refer nu isi modifica unghiul din giointuri nu se vor strica never. Apoi pe un teren mai plan o tractiune spate este mai eficienta ca una pe fata.Este mai usor sa impingi ceva decit sa tragi.Si BMW ca si restul au si masini cu tractiune integrala, adica pe toate cele 4 roti, se numeste daca nu ma insel X drive.Deci nu este 4x4 ci tot timpul cele 4 roti rag, asa cum este la Audi quattro, la mercedes 4Matic, la subaru AWD si asa mai departe.Restu cu tractiune pe fata cred ca cineva tia aratat un model.

| alex257 a răspuns:

Toate BMW-urile au tractiune pe spate. Sunt masini puternice, de curse si de drifturi. Daca vrei o masina de distractie ti-l recomand happy