| Gass93sv a întrebat:

TPU an un opel vectra C 2003, am gasit o remorca lunga de 10 m pe carlig. Pot sa pun pe ea 3 masini si sa trag cu opelu? Am categoria CE.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata treaba sa nu depasesti ce scrie in talon in dreptul remorcii, si tu depasesti cam de 2 ori.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O masina sa traga un ansamblu de masini. Cred ca vei avea de furca cu politia, de unde ai scos-o si pe asta tu stii dar eu cel mult, am vazut o masina care trage o barca de mare una cu dimensiuni medii.

| RB26DETT a răspuns:

Da, din cate am vazut ai categoria necesara pentru asemenea remorca dar treci cu mult peste greutatea maxima admisa si omori masina de tot! incearca sa tragi o singura masina dupa tine sa vezi ce greu mergewinking apoi gandeste-te ca daca ai de urcat un deal trebuie sa mai vina o masina sa te traga laughing ce motor are masina?

Răspuns utilizator avertizat
| RB26DETT a răspuns (pentru Gass93sv):

Nu are frana remorca? poate ca un deal [poate, sa zicem] il urcai cu 3 masini dar la coborat, nu te tineau franele! la asemenea greutate ori iti trebuie un camion sau o duba mai puternica, o masina mica nu are nici o sansa sa faca asta, doar daca are undeva la 250 cai putere si vreo 400 nm cuplu laughing si mi se pare ciudata faza ca remorca nu are frane, totusi, 3 tone cat tine remorca sunt cam mult pentru a te baza pe franele masinii doar laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai vezi in certificat sau in civ care e masa maxima admisa pentru remorca cu sistem de franare... oricum ma indoiesc ca e 3-4 tone cat vrei tu sa tragi. Oricum probabil ca va fi prima si ultima oara pentru ambreiajul si motorul ala ce vrei tu sa faci

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nici o sansa sa faci asa ceva. Ca sa te convingi, uita-te in talon, cum spuneau si colegii, sa vezi masa maxima admisa pe remorca cu sistem de franare.
Pentru ce vrei tu ti-ar trebui o camioneta cum au americanii, cu motor de vreo 4000. Sau varianta mai des intalnita in Romania, un camion

| DataSoft a răspuns:

Da poti.dar iti trebuie BE dar cred ca omori grav de tot opelu daca tragi 3 masini pe remorca. mai bine pune remorca la o masina mai puternica. 2500cm3 3000cm3 sau chiar si o duba.