O masina sa traga un ansamblu de masini. Cred ca vei avea de furca cu politia, de unde ai scos-o si pe asta tu stii dar eu cel mult, am vazut o masina care trage o barca de mare una cu dimensiuni medii.
Da, din cate am vazut ai categoria necesara pentru asemenea remorca dar treci cu mult peste greutatea maxima admisa si omori masina de tot! incearca sa tragi o singura masina dupa tine sa vezi ce greu merge apoi gandeste-te ca daca ai de urcat un deal trebuie sa mai vina o masina sa te traga ce motor are masina?
Nu are frana remorca? poate ca un deal [poate, sa zicem] il urcai cu 3 masini dar la coborat, nu te tineau franele! la asemenea greutate ori iti trebuie un camion sau o duba mai puternica, o masina mica nu are nici o sansa sa faca asta, doar daca are undeva la 250 cai putere si vreo 400 nm cuplu si mi se pare ciudata faza ca remorca nu are frane, totusi, 3 tone cat tine remorca sunt cam mult pentru a te baza pe franele masinii doar
Pai vezi in certificat sau in civ care e masa maxima admisa pentru remorca cu sistem de franare... oricum ma indoiesc ca e 3-4 tone cat vrei tu sa tragi. Oricum probabil ca va fi prima si ultima oara pentru ambreiajul si motorul ala ce vrei tu sa faci
Nici o sansa sa faci asa ceva. Ca sa te convingi, uita-te in talon, cum spuneau si colegii, sa vezi masa maxima admisa pe remorca cu sistem de franare.
Pentru ce vrei tu ti-ar trebui o camioneta cum au americanii, cu motor de vreo 4000. Sau varianta mai des intalnita in Romania, un camion
Da poti.dar iti trebuie BE dar cred ca omori grav de tot opelu daca tragi 3 masini pe remorca. mai bine pune remorca la o masina mai puternica. 2500cm3 3000cm3 sau chiar si o duba.
Adrian983 întreabă: