| EmilTraian95 a întrebat:

TPU, mi-am luat Logan dar sistemul audio e praf abia se aude ( cel putin asa il percep eu ) cam ce boxe si ce subwoofer ar trebui sa ii pun astfel incat sa se aduca tare de tot si dar mai ales bassul sa fie foarte puternic?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Spune prima data bugetul, pentru o configuratie buna.
Daca nu ai mai avut pana acum treaba cu car-audio, recomand un pack JBL cu incinta BR, o sa-ti ajunga cel putin o vreme.
Daca intr-adevar vrei performanta, incepe cu un subwoofer Ground Zero si o statie + HU pe masura. Pe langa ele schimbi boxele originale cu ceva de calitate. Eu am avut boxe MTX intr-o masina, in combinatie cu subwooferul (Toxic 2x12"), se auzeau superb, dar singure nu aveau pic de bass (sau aveam eu urechile tabacite de la subwoofer).

| stlucian a răspuns:

Depinde de buget!
Totusi la masina daca vrei bass puternic trebuie sa optezi pentru un sistem minim cu subwoofer+2/4 boxe.Dar trebuie sa te gandesti unde pozitionezi subwoofer-ul(recomandat in portbaga/spate). Apoi trebuie sa ai grija la conexiuni/firele de alimentare ale sistemului sa nu fie prea subtiri!

Totusi sunt sisteme de aplificare care nu necesita neaparat subwoofer dar folosesc difuzoare cu 2-3 căi care pot sa te multumeasca:

http://www.electronic-star.ro/......e_c148.htm

si in functie de ce semnal dai tu de la payer ele se comporta ca atare.
Mai multe detalii poate diametrul locasului pentru dif m-ar aputea ajuta ca sa nu cumperi dif prea mari(diametru).Nu am Logan de aceeam intreb si de locasuri si de buget :D

| Razwy123 a răspuns:

Cele de la JL Audio sunt super bune...dar daca vrei bass sa iti spargi parbrizul iti trebuie cateva mii de euro bunelaughing
Dar patru boxe si un subwoofer bun sunt suficiente cred euhee hee