| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Traim vremuri cand din cauza activitatii omului se otravesc apele, padurile, aerul, solul. Tot ceea ce lasam in urma este mizerie si poluare. Una din cele mai nenorocite tipuri de poluare este poluarea cu noxe, in orasele aglomerate nefumatorii sunt la fel de expusi cancerului de plamani ca si fumatorii din cauza asta.

Din punctul meu de vedere, o prima masura inteligenta ar fi interzicerea inmatricularii pe teritoriul UE a masinilor mai vechi de 10 ani impreuna cu discounturi semnificative de la plata accizelor si taxelor pentru producatorii de modele electrice si hybrid. Voi ce parere aveti? Eu nu ma pricep foarte bine dar am impresia ca discounturi pentru producatorii de tehnologie nepoluanta deja exista. Chiar si asa preturile pentru acest tip de tehnologie sunt in continuare inaccesibile pentru buzunarul unui om de rand care vrea si el sa-si cumpere o masina noua.

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nu fac tari dezvoltate asta care isi pot permite si facem noi. Prietenii, neamurile si colegii tai si-ar permite masini noi?

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Nu zice nimeni ca trebuie musai sa inmatriculezi masina noua, dar nu mai veche de 10 ani! Cine nu-si permite sa mearga cu transportul in comun, nu sa ma gazeze pe mine.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Un avion consuma 1 tona de combustibil pe ora intre 5000-10000 avioane care zoara continuu vb numai de calatori nu si de marfa etc calculati ce poluare fac avioanele si nu mai zic ca gazele arse nu au nici cel mai mic filtru poluare maxima, experiente cu bombe atomice la polu nord, cica gheata sa topit de la incalzirea globala nu de la caldura bombelor atomice experimentale, poluarea masinilor este infima dar ei ce fac, polueaza atmosfera si dupa te pune sa pui filtre vandute de ei zicand ca protejezi natura si altele cu deseuri toxice in oceane si nu mai terminam este ceva fara sfatsit

| Dennisz a răspuns:

Legat de acest subiect, as vrea sa arat cat mai multora dintre voi, cam cat de ipocriti, idioti si distrusi mental sunt oamenii de la conducere.
Subiectul : Cel mai frumos peisaj montan, si anume Pasul Mestecanis, distrus pentru o groapa de gunoi.
Vinovati : primarul, un popa, prefectul judetului.
Au distrus peisajele si muntele unde am copilarit eu, acum distrug satul batranesc, si tot asa pana ajung si la orase.
Dar mai bine va las pe voi sa va "minunati".
https://www.youtube.com/watch?v=wyCiD3opMm0

http://www.hotnews.ro/......diului.htm