Iar ai inceput cu intrebarile astea.
Of!
Ai sa iei permisul cand am sa-mi vad ceafa fara oglindă.
Am picat din alt motiv, nu cel legat de oprirea motorului. Am avut dificultăți la urcarea în rampă dar am reușit să merg 10 minute.
Examinatorii se poartă fiecare cum vrea.
Data viitoare poate o să iei.
Scapi de uan, dai peste alta cu alte cuvinte nu esti pregatita sa dai examen, ce arati tu nu e de vina politistu, acu spui ca era unu tinar amabil etc.
Deci fara emotii, fara sa tipe ala la tine, tot ai picat, asta e clar, nu esti poregatita, desi tu spui ca la scoala si cu masina parintilor condusi profesionist povesti, basme.
Pune si mai fa conducere, cum am spus nu esti pregatita.
Legat de politistu care tipa, de ce nu il reclama nimeni? Nu ar trebuie sa se comporte asa, ar fi trebuie si tu si altii sa se ia de el, cand tipa la voi, sa tipati si voi la el, ca oricum de picat va pica, pur si simplu il iei la rost, ii spui in fata direct ca nu-i bun
Serios, asa trebuie sa se procedeze, oamenii nu trebuie sa le fie frica de un politist, ala nu are voie sa tipe la tine, indiferent ce faci, este un examen, el noteaza, ce face acolo, trebuie sa vorbeasca frumos.
Ala este un handicapat de politist, lumea e proasta ca nu se ia de el, eu sincer las fi injurat, las fi dat jos din masina i-as fi spus daca mai scoate un cuvint bag masina in tramvai sa vezi cum il linisteai imediat.
Asemenea comportamente trebuie eliminate. Nu are ala ce cauta acolo la examene, sa mearga sa tipe la familia lui, la nevastasa, la plozii lui, nu la oameni pe strada sau la examene.
Dar in rest, tu nu esti pregatita sa dai examen, asta ar fi putut instructorul sa iti spuna.
Daca eu as merge cu tine in dreapta in cateva minute tias fi spus daca sa mergi sa dai examen sau nu
Dar si asa numa din ce tu descrii pe aici, nu ai ce cauta sa dai examn, irosesti timpul aiurea.
Trebuie sa mai exersezi.