| mgtow a întrebat:

Un BMW la un pret de 25.000€ din gama aniilor 2010 - 12. pe benzina cu un motor 1.8 folosit in strainatate (nu stau in Romania) cand as merge la cumparaturi si de 2 ori pe an in oras, cam in cati ani ar aparea problemele mecanice in 9 - 10 ani? Tinand cont ca la servici merg cu bicicleta.

Răspuns Câştigător
| Goguletzu a răspuns:

Pai se poate sa apara dupa o zi. Chestiile astea n-ai cum sa le prezici. Important ii sa te ocupi de consumabile si sa fie tot timpul schimbate. Oricum iti doresct multa "sanatate" bijuteriei sa zic asalaughing

6 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Stai sa vad dacca am inteles. Tu vrei sa dai 25.000 de euro pe un BMW ca sa mergi cu bicicleta?

| mgtow explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Doar sa merg la cumparaturi, evenimente importante. Asa reduc din consum si durata pieselor va fi mai ampla.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru mgtow):

Pai i-ati ultimu junghi SH ca oricum va rugini in parcare. Mai bine sa rugineasca o masina super alergata decat un BMW aproape nou. Daca as fi in locu tau as inchiria masina ori de cate ori am nevoie, iesi mult mai ieftin.

| mgtow explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Daca statea la garaj era mai bine dar nu am, + ca sunt niste derbedei prin zona care le arde sa zgarie masinile si trebuie sa o pun un pic mai departe de casa, la vreo 8 min de mers pe jos. Vad eu ce fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparaturi de doua ori pe an?
Eu cumpar cam o data pe saptamana.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

De 2 ori pe an la femei laughing