Salut. Noi am cumparat Vw Passat Variant 2.0 TDI (140cp) in 2006 nou si am facut 65mii km fara probleme cu el (consum mediu ~5, 5-6l/100km cauciucuri 215/55/r16), la motoru asta (PD = Pumpe Düse) ai un risc mai mare sa se strice Injectoarele, in 2007 ia schimbat Vw deci daca iti cumperi una dupa 2007 nu mai o sa fie probleme. Iti recomand varianta cu 140cp si nu cea de 170cp ca unchiu meu are una cu 170cp cu motorul PD din 2008, inainte sa scimbe Vw motoarele la (CR = Common Rail) si tot avea probleme cu injectoarele, mai bine zis, de trei ori. In 2010 inainte sa iese modelul B7 am dat comanda la un Vw Passat Variant nou. Acuma are motoru de CR, care la bagat Vw din 04/2008 in Passat-uri. Iti recomand sa iti cumperi un Passat cu un motor CR ca are zgomot redus (30-35%) fata de PD si consum redus de ~0, 5l/100km. Noi consumam cu Passatu nostru cu motorul de CR in jur de 5l/100km (genti de 7x16 cauciucuri 205/55/r16). Pe autostrada pe drumul de Germania - Romania am mers constant cu 120-140km/h, cu portbagaju plin si cu 4 persoane cu un consum de doar 4, 5l/100km. Daca mai ai intrebari lasa-mi un mesaj fiindca iti pot povestii multe, cat despre Passatu cu motorul PD cat si despre cel cu CR. Imi cer scuze pentru greseli gramaticale, dar nu m-am nascut si nici nu stau in Romania. Toate cele bune.
Multumesc mult pentru detalii, o sa te adaug la prieteni sa vorbim mai detaliat sa imi spui ceva mai multe despre ele ca sa stiu ce alegere sa fac !
Da-mi mesaj cu Id-ul tau ca nu ma lasa sa iti raspund la mesaj ca am status membru de junior.
Ok, hai ca iti dau eu, aa si ca sa treci de stadiul de junior raspunde la mai multe intrebari, am impresia ca minim 20 si sa ai de minim 10 zile contul si treci la stadiul de senior
Eu as dori sa cumpar unul second hand, in jurul a 7mii euro maxim, ceva in jurul a 2007-2008, imi place modelul breack, cum pot sa stiu daca are probleme la acest filtru? dupa cat timp se duce, si cam cat costa unul nou sau curatarea lui ?
) vorbesti din auzite. Omul a specificat clar: posesor de masina, berlina sau break. Tu ce model ai?
Scrie aici cateva detalii, kilometrii, revizii, culoare, break, berlina, dotari poate. nu pot sa las mailul ca o sa mi se umple lista cu cereri de prietenie ...