Întrebare recomandată | DiazAndreea a întrebat:

Unde as putea sa imi fac asigurarea la masina, la care firma e cel mai ieftin? este un microcar. merci

Răspuns Câştigător
| Gheorghe_Samoila_1983 a răspuns:

Salut!
Intra aici : http://www.siteauto.ro/......-asigurari si vezi care e cel mai ieftin RCA
www.siteauto.ro

12 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Vezi la un broker de asigurari.

| DiazAndreea explică (pentru AgathaRo):

Asta...nu e un raspuns draga

| AgathaRo a răspuns (pentru DiazAndreea):

Ai intrebat un rca ieftin, iar eu ti-am spus poti sa te duci la un Broker care incheie asigurari RCA, nu sunt ghicitor sa pot sa iti spun unde sa te duci direct. La magazinele real - carrefour incearca.
P.S Carpatica nu prea despagubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.rca-ieftin.ro Eu am facut la ei in ultimii 2 ani si pentru mine si pentru tata. La mine a fost gratis si livrarea.
Ai grija sa completezi corect toate campurile din asigurare! Bafta!

| DiazAndreea explică (pentru anonim_4396):

Aha..am intrat sa vad si mi-a aratat ca la carpatica e cel mai ieftin..merci

| unknownn a răspuns (pentru DiazAndreea):

Fereste-te de Carpatica!
Documenteaza-te despre ei de pe google daca vrei sa vezi de ce.

| Generalul a răspuns:

Pentru RCA e cel mai avantajos sa alegi cea mai ieftina solutie (pentru ca va fi despagubit celalalt daca e vina ta in accident), dar in cazul in care vrei sa faci si Casco pentru microcar, nu mai trebuie sa te uiti doar la pret, pentru ca degeaba platesti putin, iar daca ai o problema (accident din vina ta si trebuie reparatii, cade copacul pe masina etc) asiguratorul intarzie plata sau scade din suma ei catre service. Stiu cazuri cand clientilor nu li se elibera masina pana cand asiguratorul nu accepta plata, iar in unele cazuri putea dura saptamani sau luni...

| danutz9100 a răspuns:

Calculeaza aici: http://rca.minipret.eu

| VreauSaRad a răspuns:

Fa-ti la RCA, Si nu o alege pe cea mai ieftina nu e tot timpul indicat

| Cristian_Andrey_1992 a răspuns:

Baga id meu power_wsa sa te lamuresc

| tudotudo a răspuns:

Ca sa aflii care e mai scump si ieftin nu este o problema.Dar si mai avantajos este sa intelegi o asigurare cu tot ceea ce cuprinde, si te invit pe rcaacasa.blogspot.com