Defineste ce inseamna a tuna, pentru unii inseamna chiptuning pentru altii swamp motor sau inlocuit internele motorului.
Sunt destui cocalari care cred ca tuning inseamna un abtipild cu nike sau sparco lipit undeva pe masina.
Daca e diesel n-are niciun rost tuningul, am vazut numai furnale care scot fum de rup dupa chipuire.
Tcm turbo.
Simpatik bate campii ca de obicei.
Mi-au extras un fisier mi l-au modificat si apoi mi l-au pus inapoi.
Asta la doua masini una benzina alta diesel. un CDAA si un ALH.
Niciuna nu scoate fum, si functioneaza impecabil.Castig de putere de 30%.
Custom tuning daca sunt cei care i-au infoliat masina lui Bendeac, n-au nicio treaba cu tuningul, folierea este una si tuningul este alta, chiar daca in clipurile lor de Youtube arata masini bune, acelea au fost preparate cu siguranta in alta parte, ei luandu-si chipurile meritele pentru aspect.
Pe viitor ar trebui sa se faca diferenta ca in Bucuresti ca si in tara sunt putine serviceuri care fac tuning complet, unul dintre ele este exelisis dar acolo te duci cu o geanta cu bani nu cu 300 de euro cat costa o resoftare, din cate stiu acolo se poate face de la soft pana la modificari interne, prin asta spun eu tuning, doar un chiptunig nu este mare lucru, il fac unii prin garaje altii gen TCM ti-l fac in service pe dyno, dar tot ca cei din garaje lucreaza adica cu copy-paste fisiere.
Este diesel, 320 si cai 150 si nu se aude unde pot sa gasesc țevi de eșapament
Mariuss32 întreabă: