| qest11 a întrebat:

Unde gasesc acea mufa tata cu fire, care se conecteaza la cablul ce vine cu playerul auto? Nu am avut sistem audio pe masina, asa ca nu am la ce sa leg playerul. Un link catre un magazin m-ar ajuta mult. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai nevoie de conectori ISO - tata.
Se gasesc pe multe site-uri de profil, eu mi-am cumparat demult de pe www.mivarom.ro
Fii atent si la tipul de mufa pe care il are playerul, ca multe au nevoie de un adaptor intre ele si ISO. (de exemplu Kenwood si Alpine)

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Posibil să găsești la Dedeman cabluri și mufe audio pentru mașina. Nu trebuie să cauți singur; te vor ajuta angajații cu tot ce ai nevoie.
Cel mai bine iei și casetofonul cu tine sau îi faci o poză acelei mufe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai scoti plasticu unde venea player-ul auto, si in spate trebuie sa fie mufa, ca la orice alt ce tip de masina.

| qest11 explică (pentru anonim_4396):

Am o masina veche, care nu are fire pentru sistem audio, cu toate ca avut candva pe vremea casetofoanelor, dar nu le mai are nici pe acelea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru qest11):

Atunci trebuie sa iei de la alta cablaj si sa il refaci, sau sa il faci de la 0 daca n-avea.
Cred ca iti trebuie electrician profesionist, nu cred ca e job sa-l faci tu acasa in curte. Decat daca te pricepi la electrica si ai aparatele si cartea ei.