anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgeent voi ce ati alege volvo sau vw?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Volvo are motor mai puternic, caroseria este mai buna in caz de impact, designul este barbatesc si greoi...deci volvo daca te respecti...

22 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

VOLVO \m/

| MalinaH a răspuns:

Volvo...logic

| LollypopMe a răspuns:

Vw e mai buna decat Volvo

| RB26DETT a răspuns (pentru LollypopMe):

Hai ma, si vrei sa te cred? in ce e mai buna? iti spun eu, poate, nimic, sincer tu macar stii unde a aparut prima data centura de siguranta? pe un volvo in suedia

| LollypopMe a răspuns (pentru RB26DETT):

Si nu mai pot ca a aparut intr-un volvo sau in care masina o fi!

daca nu esti multumit de raspunsul meu, nu mai comenta! inteles?

| RB26DETT a răspuns (pentru LollypopMe):

Dar totusi, in ce e mai bun un volkswagen decat un volvo? ca tu chiar m-ai facut curios (.)_(.)

| alin567 a răspuns:

VW-parere mea

| FluGg a răspuns:

VW este destul de bun si mai ieftin.
Volvo este cea mai sigura masina(au fost facute niste teste)dar nu este asa de accesibila.
Eu as alege Volvo happy

| gaby140 a răspuns:

In locul tau as alege VOLVO deoarece e mai puternic, mai barbatesc si mult mai saolid decat VW. Plus ca strazile sunt pline de VW si nu vrei sa fi la fel ca ceilalti nu?

| theeminemshow a răspuns:

Niciuna. Dupa parerea mea sunt niste marci inferioare

| RB26DETT a răspuns (pentru theeminemshow):

What? volvo e marca inferioara? Lumea de azi vrea doar mercedes si bmw, nu se gandesc decat la masinile astea, volvo este masina barbateasca 100% in rest celelalte nu prea

| theeminemshow a răspuns:

Ba frate poate volvo e o masina barbateasca dar mi se pare urata si in nici un caz nu prefer bmw; mercedes si audi si mai ales vw si opel care dupa parerea mea sunt niste curve auto aceste 2 marci. Eu prefer marcile japoneze. Sunt adevarate masini si asta e tot. Din Europa, marci care mi se par mai rafinate sunt cele frantuzesti : Renault, Citroen, Peugeot. Si vorbesc bineinteles de marci care se apropie de bugetul nostru, nu ferrari sau mai stiu eu ce.

| RB26DETT a răspuns (pentru theeminemshow):

Iti dau perfecta dreptate doar ca in ce ti se pare tie volvo masina urata? poate la modelele mai vechi de 1996 da dar astea din 2000-2012 sunt bestiale mai ales la siguranta si se spune ca volvo este masina pe "VIATA"

| IoNyXxX a răspuns:

Vw

| Deutzy a răspuns:

Volvo evident!

| Veyron a răspuns:

Iuly81
Nu exista vw de 280 cp?
Exista si dubla putere dar aici este vorba de capacitatea motorului cu cat este mai mare cu atat este mai puternic si cu atat consuma mai mult si te omoara taxelewinking

| Lungu_Alexandru_1993 a răspuns:

Si eu tot volvo tias recomanda

| Toni96 a răspuns:

Vw

| cata_3352 a răspuns:

Dintre volvo si vw trebuie sa fi fraier sa iei vw! laughing)

| iuly81 a răspuns:

Volvo are motor de 280cp iar vw are doar 120cp, tu ce ai alege
cp= cai putere big grin

Întrebări similare