anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va dați seama că cei care își vor cumpăra aceasta mașină nu vor folosi nici măcar pe circuitul Volkswagen măcar 50% din capacitatea acelui motor?

http://www.4tuning.ro/......29642.html

Este penibil sa pui un asemenea motor pe o mașină.

Ținând cont ca nu exista șosele pe care sa se meargă cu viteza pe care o prinde acea mașină și asta e peste 600 km/h.

Sunt sigur ca aceasta mașină depășește pragul de 600 km/h

Deci e racheta...

Voi ce părere aveți? :),

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu mai fi asa sigur, e limitata la 420 km/h.
Cand ti se pare penibil, aminteste-ti ca nu esti obligat sa o cumperi, nici macar daca ti-o permiti.

| KodrutZ a răspuns:

Care ma, Veyronu'? Nu depaseste nici un 600, ca e limitata electronic. Si ce daca? Uita-te la toti utilizatorii de smartphone-uri care nu folosesc nici 20% din ce ar putea sa faca scula.

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Am uitat sa pun lik-ul.

http://www.4tuning.ro/......29642.html

Limitatorul e poate scoate la sediul APR.
Nu e o problema.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-l draq de link, mi-am dat seama despre ce era vorba. E la sanchi masina asta, collectible ca si celelalte. Daca vrei neaparat viteza lu' dumnezo, gasesti chestii aproape identice ca si performante dinamice la nici un sfert de pret.

| bogdan12321132231 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai in primul la 300 la ora daca ai dat intr o groapa cat de mica ar fi sau o denivelare te poti duce usor. Bugatti e de fite ca sa sea dat fotbalisti mari si aia care n-au pe ce arunca banii

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Oricum la noi îți ia permisul dacă întreci limita.

Voi cauta o mașină cu ceva cai dar sigura.

Poate chiar noua.

| bogdan12321132231 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sigura iti iei hammer, e ceea mai sigura masina, daca e si blindata e perfect

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce te face sa crezi ca cineva cumpara masina aia ca sa o foloseasca la puterea ei reala? E o masina cu care sa te dai mare ca o ai si cam atat

Întrebări similare