| KungFuFighting a întrebat:

Va plac scuterelehappy? mie imi plac la nebunie la primavara imi voi lua unul. Voua ce scutere va plac? si daca ar fi sa va cumparati ce scuter v-ati cumpara? happy

Răspuns Câştigător
| WatswovskyvonAle a răspuns:

Buna. din cate vad esti baiat.iti dau un sfat prietenesc.Nu iti lua scuter.ala e cam de fata.si dupa parerea mea baietii pe scuter arata ca niste gay(P. S sunt fata)happy este o parere de fata.si daca vrei poti sa o iei in considerare

6 răspunsuri:
| Spawny24 a răspuns:

Eu mi-as cumpara un 'pit bike' sau un 'pocket bike'. Sunt ieftine si mi se par distractive ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harley Davidson, motocicleta.straight face

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

POi depinde de situatia ta financiara. Scuterele ce imi plac mie sunt Aprilia sr, Gilera runner, Peugeot spedfight, Malaguti Phantom f12, Aprilia Nrg. Yo am un Malaguti F12 si ma inteleg ff bine ff rapid mai am un Kymco agility 50 e modificat imi place la nebunie la el sigurante ca care mergi, directia e ff buna iei mainile de pe coarne si nusi schimba drectia si are frane ff bune daca stii s le folosesti. Daca miaj mai cupara un scuter miaj cumpara un gilera runner sunt ff bune si rezistente

| KungFuFighting explică:

Spawny24 si eu cred acelasi lucru. si @Obsession For ▀♫ Bill Kaulitz ▀♫ gresesti. din contra scuterele nu prea sunt pentru fete. mai ales cele puternice

| YqLmX a răspuns:

Frate da nu vrei mai bine sa-mi iei tu un scuter daca tot iti iei si tie

| berty a răspuns:

Sall. parerea mea e sa-ti iei un gilerra typhoon sau un nrg sunt foarte bune si rezistente si sunt si piesele ieftine. mult norc