| pandy a întrebat:

Va rog care au mai trecut prin situatii asemanatoare sa-mi spuneti cum este mai bine de procedat.
-am dus masina auto intr-un servis pentru preventie si inlocuire piese vechi cu unele noi.
-masina inainte sa intre in servis nu a avut nici un defect mecanic, tehnic etc
-servisul mi-a predat o masina defecta
-acum doresc despagubiri si persoana sa fie amendata
Care este cea mai buna procedura sa castig?
Am dovezi care il incrimineaza.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Du-te la un evaluator sau la un alt service, sa-ti dea o lista (legala, autorizata) cu defectele care s-ar putea datora acelui "criminal", apoi mergi la autoritatile abilitate.
ANPC sau direct instanta.
Cat timp presupui tu ca era si acum nu mai e, nu te ia nimeni in seama. Fa o constatare serioasa.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam ce dovezi?

| pandy explică (pentru suntserios):

Martori care pot afirma imanarea banilor fara a primi bon fiscal. martori care pot atesta ca masina era buna inainte de intrarea in servis. si plus alte dosare in instanta de alte persoane intocmite pe baza aceluiasi temei catre impostor. nu sunt singurul

| suntserios a răspuns (pentru pandy):

E foarte interpretabila asa cu martori ca masina era buna inainte.
Adica trebuie sa detii un deviz oficial facut de un service autorizat, asa daca vine varul si zice ca era buna piesa X ma indoiesc ca tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow. E fascinant cum unii nu înțelegi întrebarea dar răspundeți.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ceea ce vorbesti tu par a fi basme. Ce scria pe deviz, ce acte de intrare in service ati intocmit, cum ai comunicat cu reprezentantul service-ului, si ce defecte s-au constatat ulterior?

| pandy explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu-s-a facut nici-un aviz. omu este crima. el este propietarul si singurtul mecanic din atelier. defectele constate sunt ca imi trepideaza puntea pe spate : masina este 4x4. chiar el mi-a spus ca isi baga nasul sa improvizeze la inlaturarea nistor piese care nu faceau parte din atributile : de preventie inlocuire piese.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru pandy):

Du-te la un evaluator sau la un alt service, sa-ti dea o lista (legala, autorizata) cu defectele care s-ar putea datora acelui "criminal", apoi mergi la autoritatile abilitate.
ANPC sau direct instanta.
Cat timp presupui tu ca era si acum nu mai e, nu te ia nimeni in seama. Fa o constatare serioasa.

| gabicoo a răspuns:

Contactează un avocat.