| darkvali a întrebat:

Va rog frumos imi puteti spune si mie daca am 16 ani pot sa dau de permis A1 sa conduc motocicleta pana in 125 cmc?

20 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Da poti!

| al3xa_6696 a răspuns:

Poti conduce pana in 50 cmc

| Dorinel a răspuns:

Al3xa permisul de A1 este pentru motocilete ce nu depasesc 125cmc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai peste 16 ani poti conduce mopede pana la 50 cmc, abia cand vei implini 18 ani vei putea sustine examenul pentru categoria A, care iti da dreptul sa conduci motociclete. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut ca te referi la A1...acest examen poti sa il dai daca ai 16 ani.Cu A1 poti conduce motociclete pana in 125 cmc, asa cum stiai si tu.Trebuie sa iei legatura cu un instructor auto, care te va lumina si iti va raspunde intrebarilor si care te va invata sa le conduci. Legal, ai dreptul sa dai acest examen (A1) de la 16 ani. happy Succes!

| Oprea a răspuns:

Mai bine mai citeai putin pe aici... s-a precizat exact

| pimp a răspuns:

Da poti! Te poti apuca de scoala de soferi subcategoria A1 la 16 ani fara 3 luni, dar la 16 ani fix dai examenul ( si se pot conduce motocicleta-scutere pana in 125 cc si 11kw putere)
Mai poti da si de curs de legislatie tot la 16 fara 3 luni si la 16 dai examenul ( dar dureaza 2 saptamanii si costa 100 ron ), dar poti conduce doar moto pana in 50cc.
Al3xa nu mai vorbi daca nu stii tongue, induci omul in eroare... Cand te scot la o plimbare [al3xa smug ] laughing?
Darkvali : Asfalt uscat si sa porti casca!winking

| VladDu a răspuns:

In legislatie scrie ca nu poti dar la cata legislatie stiu cei din politia rutiera nu vei avea probleme.

| Oprea a răspuns:

Unde scrie in legislatie ca nu poti?
eu stiu ca tocmai in legislatie scrie ca poti conduce motociclete/scutere pana in 125cmc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa pana in 50... daca ai 16 ani

| beny a răspuns:

Da desigur sau poti sa iei un atestat pentru cele de 50 cc si poti sa mergi

| adri4n a răspuns:

Ati vorbit de scuetere si motociclete... dar de ATV-uri? la 16 ani pot sa conduc un ATV pana in 125 cmc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca poti! scrie oriunde in legislatie

| posto03 a răspuns:

Auziti. daca am 15 ani. pot conduce un motor de 50 cmc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall all deci am un atv de 124 cc pentru a putea sa'l conduc am nevoie de permis b1?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca da...asta vreau sa fac si eu acu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuneti-mi si mie pot merge pe motocicleta de 50 cmc fara carnet? contactati-ma lla naruto_mihai va roog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da 100% sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare daca am un atv de 125 cc si 15 cp ce imi trebuie sa il conduc? varsta/permis/categorie/ si va rog sa imi spuneti si ce pedepse primesc daca nu indeplinesc conditiile. mersi