| ALex_Alex_1995_FnVL a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati happy luni am proba practica ..pentru permis ..si nu stiu sigur la ce sa ma astept happy politisti au voie sa ne induca in eroare gen: mergi la dreapta pe o anumita strada ( desi are semnu de interzis)? va rog dau funda cea de toate zilelelaughing :*

Răspuns Câştigător
| Stevici_FaBio_1996 a răspuns:

Pai tu in primul rand trebuie sa respecti semnele, ca de aia ai citit decretul si ai facut chestionarele. Ce-l mai important ii sa nu iti moara motoroul fratica, ca acolo te arde. O sa te intimideze la maxim. Tu fi relaxat, si respecta semnele, trateazai cu indiferenta TOTALA.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unii induc in eroare altii nici parcare nu te pune sa faci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Teoretic nu au voie, practic mai sunt si scartari din astia, Orice ar fi tu cunosti legea, semenele de circulatie si le respecti

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu au voie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si normal ca au voie, daca eu as fi in dreapta ta si ti-as zice sa te arunci din masina te-ai arunca? fi bazat pe ce ai invatat si respecta semnele

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Nu, sunt fabule ce ai auzit, de la elevii slabi care nu stiu cum sa-si justifice esecul la examen. Politistul cel mult iti va zice fa dreapta acolo unde poti. Daca prima strada la dreapta e interzis si tu faci dreapta atunci aia e. Dar el n-o sa zica niciodata fa pe prima la dreapta daca prima strada are semnul ''accesul interzis''