anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog recomandati.mi cu toata seriozitatea o masina de familie, buget 3000 de euro, fiabila care sa nu consume mult(merge si benzina simpla atat timp cat consumul mediu oficial nu depaseste 7l/100km sau daca e mai mare motorul sau consumul poate o sa ii pun gpl, dar preferabil sa nu fie cazul mai ales daca depasesc bugetul
Mentionez ca nu fac foarte multi km/an gen 10.000... sau mai putin

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inca 4000 si ai logan nou, hai ca poti. Asa cum arata va rezista 30 de ani

| sierra1 a răspuns:

Touran - fără indoială, aia cauți

| ClaudiuM1997 a răspuns:

In bugetul tau as merge pe o Kia ceed sau Hyundai i30 1.4mpi/1.6mpi. Suficient de incapatoare pentru o familie dupa mine. Alta optiune este Renault Megane/scenic 1.6 MPI. La VW nu mas baga fiindca cele 1.6 MPI consuma ulei cateodata (mult) si cele 1.9 TDI au cam 300. 000km. Daca vrei diesel atunci as merge tot pe i30 sau ceed pe motorul de 1.6 crdi de 90cp (nu are DPF). Cica e un motor simplu, fiabil ce aminteste de 1.9 TDI ALH de la VW.

| NoisyLight a răspuns:

Renault Scenic, motor 1.6 benzină. Motor fiabil, dotări și consum decente.

| Liviu a răspuns (pentru NoisyLight):

Renault scenic 2 am eu 1.6 benzina 16 v, consuma undeva la 8, 5 combinat.E o masina grea, putere nu are.Dar are spatiu mult si e fiabila.

| NoisyLight a răspuns (pentru Liviu):

Eu zic că este bună pentru el, mai ales că nu va face drumuri lungi și dese. Eu am un Grand Scenic 3, 1. 9dci. Dar bag drumuri lungi, fiindcă sunt mau plimbăreț. happy