Opel Corsa/Astra H 1.3 cdti
Fiat Punto/Bravo 1.3 jtd
Renaul Clio/Megane 1.5 dci
Dacia Logan 1.5 dci sau 1.2 benzina
VW Polo 1.4 TDI
Ford Focus/Fiesta 1.6 TDCI
Personal as cauta Corsa sau Astra, sunt sigure, fiabile, si cu piese foarte ieftine.
O masina de spalat, restul consumă carburant, plus taxele si impozitele te ruineaza la masină, fara sa mai vorbim de itp, asigurări etc.
Salut,am la firma un Logan MCV 2007 1.5 dci pe care îl folosesc la munci grele si cu toate astea am un consum de 5.5-5.8; iar la un drum normal am 4%
"Logan MCV 2007 1.5 dci..la un drum normal am 4%"
SF - probabil așa-ți zice computerul" de bord dar realitatea e ALTA!
Realitatea este asta, la un mers lejer poate consuma 4, voi cauta totusi pozele vechi.
Repet: probabil așa scrie 4& (foaie verde...)
Realitatea o obții intre 2 plinuri făcute cu responsabilitate. Dar tu fiind șofer, știai (ar fi trebuit să știi) asta
Salut,iti recomand un Passat din 2003-2004 motorizare 2L Disel! sunt masini usor de intretinut si destul de ok! daca vrei adrenalina.i-ati un Bmw seria 3 din 2002 tot Disel
Adrenalina ca ce, ca stai cu frica sa nu ramai in drum? Decat sa-i recomanzi droage vechi de 20 de ani mai bine i-ai recomanda o masina mica si usoara cu care chiar are sanse sa scoata un consum sub 5 pe sosea. Exemple sunt destule.
Bravo,el zice ca vrea o masina cat mai usor de întretinut si un cosum mic si tu îi zici de 2.0
i-ati un Smart Bro! poamana nu primesti si pe ala platesti taxe si revizii anuale stai calm! Varamea cu motor de 1.6 consuma mai mult ca mine in oras. si eu am 1.8 benzina despre ce vorbim. si la 2.0 Disel nu ai cine stie ce consum stai calm ..cand ai 3-5L atunci sa te sperii