| L09L09L09 a întrebat:

Va salut! Am aproximativ 4000 de euro sa imi cumpar o masina, am tot cautat si m-am oprit la 2 masini. Golf 5 1, 9 tdi sau BMW e 46 1.8i(valvetronicul de 143 de cai). Mie imi place mai mult BMW ul, imi place tractiunea spate, benzina, caii in plus, dar din cate am observat este mai "manarit" in general decat Golfurile si apar si mai des probleme. De partea cealalta Golful 5 cu motorul ala 1.9 TDI e o masina economica, mai usor de intretinut, dar nu la fel de sportiva si de "fite" precum BMW ul. Voi ce ati alege? Mentionez ca o sa fac pe saptamana minim 250 de km cu masina. Astept pareri, va multumesc!

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici nu stiu de ce te gandesti la un BMW cand bugetul tau e de 4000euro. Din bani aia nu cumperi um BMW, cumpeti un cotet de roti in comparatie cu golful.

| OnuOnulică a răspuns:

Alege cu încredere BMW-ul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Iti sugerez sa inlocuiesti Golful cu o Astra H 1. 7CDTI sau 1. 9CDTI.
Daca BMW-ul te atrage mai mult, ia-l, dar asteapta-te la un consum maricel si intretinere costisitoare.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Bmw-ul este masina.
Golful este un tractoras.

| Voro a răspuns:

Nu vad un bmw e46 o masina de fite.
Prefer golful.

| L09L09L09 explică:

Nu prea imi plac Opelurile. La banii astia 4000-4500, am gasit mult mai multe bmw uri decat golfuri. Chiar nu stiu ce sa fac..La BMW imi este frica de acest valvetronic, nu stiu cat de fiabil este. La consum stiu ca r foarte bun pentru un bmw. si pot sa ii pun gaz, nu e asa mare problema consumului cat e problema fiabilitatii motoarelor.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru L09L09L09):

4000 de euro nu este buget de BMW. De banii astia cumperi fix un cazan pe roti. Nici un Golf decent nu prea gasesti cu banii astia, ar trebui sa mai pui 1000.

| Andreea2692 a răspuns:

Incearca bmw 520d costa 37.980 euro

| Mihai1810 a răspuns (pentru Andreea2692):

Si de restul caramele.