| Edu_Eduard_1985 a întrebat:

Va salut
Am făcut o școală de șoferi iar instructorul m.a pregătit precar pentru examen și am hotărât să nu mă prezint la examen... Dupa data examenului (20 dec) vreau să mă reprogramez pentru traseu...cat de repede pot face asta? o pot face gen luni pe 23? si în ce condiții? Mi se cere am înțeles o adeverință dovada pentru ore suplimentare? Vreau sa fac și suplimentare însă în apropierea următorului examen la o alta scoala alt instructor, nu acum.mă puteți lămuri ce trebuie să fac?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai stat in baza instructorului că te face șofer si tu nu ai invatat nimic, e greu pentru tine.

| Edu_Eduard_1985 explică (pentru darrio2007):

Ce am întrebat eu aici? Mai citește post îl odată și mai cu atentie

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu esti foarte clar, nu spui la ce proba nu te-ai prezentat, desi erai programat, banuiesc ca este vorba de proba practica.
Te poti duce sa te programezi oricand, nu este nevoie sa astepti si nici nu este obligatoriu sa faci ore suplimentare, deoarece nu ai picat proba practica ci nu te vei prezenta, ca 20 decembrie nu a trecut.
Daca la proba teoretica nu te prezinti trebuie doar sa te reprogramezi la aceasta si programarea pentru proba practica se face direct pe calculator, daca ai reusit la cea teoretica, dupa ce calculatorul afiseaza ca ai reusit.

| Violleta2022 a răspuns:

Programarile se fac cu multe saptamani si luni inainte, de aceea nu cred ca vei gasi o alta data sa te reprogramezi mai devreme de ianuarie 2025.