Nu esti foarte clar, nu spui la ce proba nu te-ai prezentat, desi erai programat, banuiesc ca este vorba de proba practica.
Te poti duce sa te programezi oricand, nu este nevoie sa astepti si nici nu este obligatoriu sa faci ore suplimentare, deoarece nu ai picat proba practica ci nu te vei prezenta, ca 20 decembrie nu a trecut.
Daca la proba teoretica nu te prezinti trebuie doar sa te reprogramezi la aceasta si programarea pentru proba practica se face direct pe calculator, daca ai reusit la cea teoretica, dupa ce calculatorul afiseaza ca ai reusit.
Este vorba de proba practică.cum adică să mă reprogramez de pe calculator la proba practică? al cui calculator? Nu trebuie mers la poliție? Și nu trebuie după data de 20, vrei sa spui că dacă mă duc mâine mă reprogramează chiar daca poimâine am examenul?(Pe 20) Adică nu o sa zică că deja sunt programat și să revin după ce voi fi absent la proba practică?
Nu te prezinti maine atunci poimaine te poti reprograma.
Pararea mea este ca ar fi bine sa te prezinti si maine, poate reusesti, altfel nu se stie cand vei fi reprogramat.
Daca mă prezint mâine și pic mai trebuie sa aștept 15 zile din cate am auzit plus sa duc o adeverință sa dovedesc că am făcut 6 ore de conducere.la cat am fost de pregătit pic cu brio și mai aștept cel puțin 2 săptămâni.asa mă pot reprograma imediat cred fara acea adeverință, nu?
De reprogramat te poti imediat, doar ca nu vei fi mai repede de cel putin 15 zile si sa faci inca cel putin 6 ore de conducere anexand dovada la dosar.
Am vb la dgpci...asta era valabil doar daca eram declarat respins..deci ești în eroare
Se pare ca n-ai inteles mai nimic din ce ti-am spus.
In primul raspuns ti-am spus ca, daca nu te prezinti, te poti reprograma, fara a fi necesar sa faci cele 6 ore de conducere.
Daca ai stat in baza instructorului că te face șofer si tu nu ai invatat nimic, e greu pentru tine.
Ce am întrebat eu aici? Mai citește post îl odată și mai cu atentie
Programarile se fac cu multe saptamani si luni inainte, de aceea nu cred ca vei gasi o alta data sa te reprogramezi mai devreme de ianuarie 2025.
Asta știu și eu
Daca stiai acest lucru, ce sens mai are intrebarea ta?
"vreau să mă reprogramez pentru traseu...cat de repede pot face asta? o pot face gen luni pe 23?"