| Ardei87 a întrebat:

Vă salut, am o problemă cu magazia de cd-uri la un Passat B6 în sensul că întrerupe cd-urile. le citeşte puţin şi după dă eroare şi-l schimbă, dar în ultimul timp nu le mai citeşte deloc. Mă gândesc să o duc la un service de calculatoare sau nu ştiu unde să încerce să mi-o cureţe dacă se poate că de schimbat nu mai vreau că e deja a 3-a magazie schimbată de când am maşina şi nu se mai merită. Aţi păţit aşa ceva sau mă puteţi îndruma unde m-aş putea duce?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AwGenetix a răspuns:

Sfatul bun este sa renunti la CD-uri. este un sistem invechit, la care s-a renuntat exact din cauzele descrise de tine. in scurt timp laserul "orbeste" sau sistemul de urmarire pista CD crapa. NU are sens.

| Ardei87 explică (pentru AwGenetix):

Faza e ca am navigaţie originală care merge doar cu CD-urile din magazie, nu am cu ce altceva să o fac să meargă. Am găsit pe OLX cablu aux, dar sunetul nu este foarte bun de asta tot bat cu cd-urile.

| AwGenetix a răspuns (pentru Ardei87):

Pur si simplu renunti. iti iei o navigatie gen Mio, sau folosesti telefonul cu Navigon de exemplu. Nu-ti mai dispera viata cu CD-uri sau sa readuci la viata ceva care din fabrica a fost sortit esecului.

toate masinile mele au navigatie, fix pix. chiar daca merg sunt penale, abia daca stiu strazile principale.