| Ardei87 a întrebat:

Vă salut, am o problemă cu magazia de cd-uri la un Passat B6 în sensul că întrerupe cd-urile. le citeşte puţin şi după dă eroare şi-l schimbă, dar în ultimul timp nu le mai citeşte deloc. Mă gândesc să o duc la un service de calculatoare sau nu ştiu unde să încerce să mi-o cureţe dacă se poate că de schimbat nu mai vreau că e deja a 3-a magazie schimbată de când am maşina şi nu se mai merită. Aţi păţit aşa ceva sau mă puteţi îndruma unde m-aş putea duce?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil CD-urile sunt uzate, sau zgariate si de aceea nu le mai citeste.

| Ardei87 explică (pentru Violleta2022):

Într-adevăr este un cd mai zgâriat, dar nu are nicio treabă că şi magazia veche citea şi cel mai zgâriat disc. Am crezut şi eu la fel prima dată, am făcut altul nou l-a citit 10-12 secunde şi de atunci nici că l-a mai acceptat.

| AwGenetix a răspuns:

Sfatul bun este sa renunti la CD-uri. este un sistem invechit, la care s-a renuntat exact din cauzele descrise de tine. in scurt timp laserul "orbeste" sau sistemul de urmarire pista CD crapa. NU are sens.

| Ardei87 explică (pentru AwGenetix):

Faza e ca am navigaţie originală care merge doar cu CD-urile din magazie, nu am cu ce altceva să o fac să meargă. Am găsit pe OLX cablu aux, dar sunetul nu este foarte bun de asta tot bat cu cd-urile.

| AwGenetix a răspuns (pentru Ardei87):

Pur si simplu renunti. iti iei o navigatie gen Mio, sau folosesti telefonul cu Navigon de exemplu. Nu-ti mai dispera viata cu CD-uri sau sa readuci la viata ceva care din fabrica a fost sortit esecului.

toate masinile mele au navigatie, fix pix. chiar daca merg sunt penale, abia daca stiu strazile principale.