Acum baga tu turatie maxima la munca, sa faci bani de piese, daca ti-a luat tactu ATV desi nu te duce mintea prea mult.
Carcasa e fix pla, aia nu se sparge singura. Nu ma pricep mai deloc la paraitori chinezesti, dar sub carcasa aia cel mai probabil era ambreajul centrifugal, si ala s-a facut praf, si a spart si carcasa.
Chestiile importante (cum ar fi motorul) sunt sub acele capace, sa stii si tu. Daca sudezi capacul ATV-ul e la fel de defect, iar tu probabil la fel de pr... Nu mai zic, ca iar imi taie cheful moderatorii astia, si imi sterg postarile
Ba frate,am cerut o parere, nu jigniri! Nu mi-a luat tata atv, l-am primit de la un german care il tinea prin curte si l am facut eu cu tata sa mearga doar punandu-i o baterie! Treaba e ca. dupa parerea mea el avea ceva de cand l am luat pentru ca pleca foarte urat de pe loc si in momentul in care s-a spart carcasa aia, era pe liber, avea probleme la cutie... nu l-am scos bine pe liber ...si atunc tinand in turatie nu stiu cum a apucat si s a intamplat ce s a intamplat.Acum este greseala mea, dar nestiind am cerut o parere de la cunoscatori in domeniu si vad ca mi se da cu pietre in cap.Pe viitor o sa incerc sa nu mai fiu asa prost si vezi de treaba ca stiu si eu ce se afla sub carterele alea!
Sub cartere? Poate carterul e pe dedesubt... Si n-au cum sa fie mai multe la un singur motor...
Du-te la un mecanic de ATV-uri!
Am intrebat daca se poate face carcasa aia ca poate o sa atinga rulmentul ala care vine exact pe coltul ei ..Atat.