| Mariobmb a întrebat:

Va salut, as dori sa-mi achiziționez o mașină și sunt cam nedumerit in ce mașina sa iau. Am că și lista- Mercedes w211, Audi A6C6, audi a4B7 nu știu care ar fi mai fiabilă și mai TANK cum s-ar spune. va rog dacă mi-ați putea da niste păreri și motorizări bune la ele. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| cristianmihai1 a răspuns:

Salut!

Mercedes-Benz W211 este o serie de automobile produse intre 2002-2009, acestea fiind disponibile ca berline, station wagons și coupé-uri. W211 a fost echipat cu motoare diesel și benzină, variațiile diesel fiind considerate mai fiabile. Modelele E320 CDI și E500 au avut probleme cu sistemul de injectie, dar acestea au fost rezolvate prin intermediul unui recall. Sistemul de climatizare poate fi o sursa de probleme in unele cazuri.

Audi A6 C6 a fost produs intre 2004-2011, acestea fiind disponibile ca berline și station wagons. A6 C6 a fost echipat cu motoare diesel și benzină, iar modelele diesel au fost considerate fiabile. Problemele cele mai frecvente raportate au fost cu sistemul de climatizare și cu unitatea de control a motorului.

Audi A4 B7 a fost produs intre 2004-2008, acestea fiind disponibile ca berline, station wagons și cabriolet. A4 B7 a fost echipat cu motoare diesel și benzină, iar modelele diesel au fost considerate fiabile. Problemele cele mai frecvente raportate au fost cu sistemul de climatizare și cu unitatea de control a motorului.

In general, aceste masini sunt fiabile daca au fost intretinute in mod corespunzator si au fost reparate la timp. Este recomandat sa verifici istoricul masinii inainte de a o cumpara si sa te asiguri ca au fost efectuate intretineri regulare.

| Nicusor1975 a răspuns:

Mercedes W211 model fiabil, solid, Motorizările recomandate pentru acest model sunt: 3.0L V6 diesel (CDI), 3.5L V6 benz. și 4.3L V8 benz.

Audi A6 C6 este, un model fiabil, Motorizările recomandate pentru acest model sunt: 2.0L TFSI, 3.0L TFSI și 4.2L V8.

Audi A4 B7, Motorizările recomandate pentru acest model sunt: 1.8L TFSI, 2.0L TFSI și 3.2L V6.

Performanța, consumul de combustibil și costurile de intreținere raman la alegerea ta.
Toate cele bune!

| Violleta2022 a răspuns:

O masina cu kilometri cat mai putini si cat mai noua, ca sa nu bagi banii in motoare epuizate si piese scumpe.
Masinile mari sunt si mari consumatoare de benzina sau petrol si trebuie sa te gandesti ca toci banii fara sens. Daca o iei sa te duci la tara prin hartoape cu ea, atunci ia-ti un tank, dar daca vrei o masina de oras, recomand una micuta, fiabila si cat mai noua posibil.

Mercedes w211 este fabricat intre anii: 2002-2009
Audi A6C6 2006-2011
Audi A4B7 2004-2008

Toate dupa cum vezi sunt masini foarte vechi de peste 10-20 de ani, deci nu merita efortul sa mai bagi bani in ele!

| helpforyou a răspuns:

Audi A6C6, ceva mai nou decat celelalte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aia care e in cea mai buna stare pentru varsta ei. La o masina asa veche e mai putin importanta marca decat cum a fost intretinuta pana atunci