| ionuti34 a întrebat:

Va salut, de cateva zile vad ca luminile din bord sunt mai scazute decat de obicei (tot se vad dar cu luminozitate mai slaba) am dat pe maxim la reglajul lor si tot e scazuta, aveti idee ce ar avea? Sa fie de la sigurante sau ceva am umblat ultimele zile la alea de la motor dar nu cred ca au legatura.
Mersi mult, o zi buna! (masina e un golf 5 din 2007)

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si ce te impiedica sa duci masina in service? Banii nu? Din fericire numai in service reparatii auto vei afla raspunsul si o vor face ei.

| ionuti34 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ok cristi

Atunci de ce mai exista site ul asta daca recomanzi tu mecanici la toate intrebarile

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ionuti34):

Tu ai impresia ca stii sa repari o masină? Crezi tu ca mecanicii adevarati stau pe TPU? Ăia sunt in ateliere si repara toata ziua masini, suna tu la un service si intreaba l pe ala exact ce ai intrebat aici, el iti va spune vino cu masina la mine sa o vad nu iti poate pune pe loc diagnosticul si nu te va ajuta sa o repari tu acasa, te va chema la el, iar acest site nu este sub nici o forma facut sa te ajute pe tine sa iti faci masina, pe altcineva sa puna un diagnostic de sarcina daca nu i vine menstruatia, pentru probleme de sanatate exista medicii de familie acolo se pun diagnostice se fac investigatii si analize, iar pentru reparatii diverse, auto telefoane televizoare sunt service autorizate care au piese si personal calificat ca sa le repare, voi trebuie sa mergeti sa i cautati ca pe TPU nu veti putea repara ca nu suntem calificati in astfel de meserii.

Ok bro calmeaza te am pus doar o intrebare

| Năsăud a răspuns:

Dacă ai umblat recent la masină probabil ai deranjat ceva așa că analizează atent toate miscarile si vezi unde ai putut să modifici ceva.
Scoate acele sigurante si apoi cu atentie le pui la loc.
Vezi ce fire mai ating acolo, dacă s-a intamplat după ce ai umblat probabil acolo e cauza.
Altfel poate fi o simplă coincidență si undeva se pierde tensiune.
Un contact imperfect poate.