N-ai climă? Și traseul tot un examen este, deci ar fi frumos sa te îmbraci cat de cat elegant. Sau macar pantaloni de trening și un tricou ceva.
Controleaza-ti emoțiile că dacă mai pune și el presiune pe tine ești mort .
Succes. Fără emoții, atenție mărită pe indicatoare, pietoni, semnalizările celorlalți participanți la trafic. Nu înțelegi comanda, întrebi. Nu te grăbești. Mai bine 3 puncte pentru că "tragi de timp", decât 21 pentru neacordare de prioritate sau intervenția lui. Mâine aștept să dai de băut.
L-am luat cu 17 puncte?
Am tras de timp de aproape l-am enervat, la un moment dat m-am speriat ca a pus mana pe volan si ma grabea sa ma bag, tot zicea "hai ca ai timp, cu curaj"?
La cat de mult am tras de timp + am condus fix pe unde era cel mai aglomerat, 15 minute cel putin le-am stat.
Dupa 26 de minute, dupa ce am facut mersul cu spatele, a spus ca ii place cum conduc si a zis sa opresc, ADMIS?
N-am ce sa zic, politistul chiar a fost ok...
Mersi mult de sfaturi si ca m-ai incurajat!
Eu când am dat vara acum doi ani am mers în blugi lungi și tricou și cam asa erau îmbrăcați cam toți bărbații care dădeau. Femei am văzut vreo 2 în pantaloni scurți atunci.
Unde apare "?" erau de fapt emoticoane
Ce legatura are tinuta cu examenul auto? Poti sa vii cum doresti, doar sa fie o tinuta decenta.
Poti sa bagi o lozinca "Imi cer scuze ca am vanit in pantaloni scurti, dar am foarte mare emotii si plus canicula de afara am zis sa nu amplific emotiile."
anonim_4396 întreabă: