Eu prefer suzuki hayabusa turbo este si estetica dar si fuge daca vreai un sport-tourer si nu dispui de multi bani Suzuki gsx 1100f va spun o am eu si chiar va puteti baza pe ea la o cursa de strada
Eu zic sa renunti. Daca intrebi ce am alege dintre motocicletele alea clar nu ai experienta deloc si vei murii pe o asemenea motocicleta. Din ce ai pus tu oricine are idee cat de cat ar alege BMW orice ar fi bate restul modelelor pe orice plan, urmat de CBR 1000RR clar!
@FurtunaDiesel... Eu zic sa renunti si tu, pentru ca si experienta ta tinde tot spre 0. Pe om il intereseaza clar o motocicleta super-sport si stii ce motocicleta are cele mai slabe performante la capitolul asta? Tocmai BMW-ul! In primul rand ca nici nu a mentionat despre ce model de BMW este vorba si tu te-ai grabit sa dai verdictul. Dupa parerea ta de "cunoscator" crezi ca s1000rr se compara cu vreo japoneza? Eu prefer R6-le insa nici Ducati nu e deloc de lepadat, mai ales daca ne referim la Desmosedici RR insa ducati-urile in general sunt foarte costisitoare!
Toate au partile lor bune si partile lor rele. avand insa in vedere starea drumurilor din Romania si costurile de intretinere a motocicletei, cea mai indicata ar fi un bmw boxer.in plus, durata de viata a motorului este de 4-5 ori mai mare la bmw decat la celelalte
Depinde dupa ce criterii alegi
1 performante
2-estetica
dupa performanete bmw e superioara la toate. ma mir ca nu ai intrebat de yamaha yzf r1 sau triumph daytona 675r, mv augusta senna, aprilia rsv4...
dpdv estetic imi place kawasakizx 10 5 neagra dar si yamaha r1
ducatti sunt f scumpe si greu de intretinut, costisitoare... oricum nici una dintre aste nu iti recomand avand in vedere drumurile noastre si lipsa experientei.ii sustin spusele lui furtunadiesel!
anonim_4396 întreabă: