| Bagplintpu123 a întrebat:

Voi ce credeți? Dacia Logan este cea mai buna mașina ca calitate pe preț? Mă refer la toate modelele mai ales alea de ultimă generație!
Și mă refer că prețul la achiziționarea mașinii, fiabilitate și prețul pieselor

20 răspunsuri:
| intangibilul a răspuns:

Este o mașină de buget.

| relian a răspuns:

Este o masina slaba, ieftina, iar daca vorbim doar caliatet pret, este slaba, adica est slaba, indiferent cum o dai laughing
Ce calitate vezi tu la masina aia? Acu pe bune, sau ce calitate au masinile frantuzesti laughing is masini asa facute pentru tot poporu,, sa fie ieftine si accesibile.

Nu ai cum sa bagi calitate intr-un lucru si sa fie si ieftin, cine face asta pierde bani, ori o face doar pentru inceput, pentru a atrage clientela.
La masini nu merge asa, deja is marii fabricantii, astia is vechi, masinile franceze nu-s vazute prea bine pe plan mondial, cel putin in SUA lipsesc total laughing nu exosta pe aici masina frantuzeasca, doar sa fi adus careva personal masina frantuzeasca din Europa, ori de altundeva.
Romanii sau asociat mereu cu aia slabi laughing de aici si junghiul ce il faceau romanii pe vremuri si ala din prezent.

Daca stai si analizezi, romanii ca au facut ei, sau au furat si combinat ceva, faceau ARO mult superior la Dacie, dar uite ca au fost fraieri, era a 4a tara care producea SUV, atiatea tari erau in lume cand RO producea ARO.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate zice oricine ce vrea, dar e suficient de calitativă încât să fie imbatabila la raportul preț calitate.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ca masina de inceput, eu am inteles din mai multe pareri de la soferi si mecanici, cum ca e ok. Nu e nici vai de mama ei, dar nici prea buna nu e. E o masina bunicica, ce iti permite sa dai din portofel cand se defecteaza ceva la ea. Drept exemplu, taximetristii si cei din MAI o folosesc/foloseau mereu.

| KovacsB a răspuns:

Buna dar sa nu faci accident, ca abia astea noi au reusit sa obtina 2stele Ncap.
Si sa nu fii pretentios la detalii.
Un fel de chinezarie pentru bobor.

| goguPatent a răspuns (pentru KovacsB):

De fapt au primit 4 stele la testele de impact si rezisteta structurala.
media fost trasa in jos de sistemele de detectie si franare automata nu de rezistenta masinii in sine.

| KovacsB a răspuns (pentru goguPatent):

Ti-ai luat cumva si tu cutie de conserve autohtona?

| Simpatic a răspuns:

Nu are cum sa fie calitativa la pret mic! Pai un Rolls ce mai e?
Eu sunt de conceptie insa ca decat un VW de 10 ani full si super rulat mai bine un Logan nou, dar asta nu inseamna ca Logan e cine stie ce!
Am zis doar ca exemplu in alegeri proprii decat un VW vechi o toyota noua laughing

| nyoentox2002 a răspuns (pentru relian):

Eu am pus întrebarea, am înțeles că loganurile sunt foarte calitative, și nu prea vezi Loganuri prin servicelaughing
De ce crezi că taximetriștii își pai Loganuri de prosti? Sunt cele mai fiabile mașini ca și calitate preț! Un Dacia Logan nou chiar e faină e mișto că are brandul ăla in forma de x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loganul 2023 e chiar ok. Și arată bine. Dar ca preț să știi că nu e chiar mic.
O versiune a Prestige+ e între 16.600 și 17.000 €.

| nyoentox2002 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pare un preț exagerat pentru o mașină nouă, multe sunt 30000 -40000+

| relian a răspuns (pentru nyoentox2002):

De ce au taximetristii masini de alea? Din cauza pretului, trebuie sa fie masina mai noua, asa ca oamenii iau masina noua.Cred ca or fi ceva cerinte si la taxiu, nu merge sa faci taxi cu orice fier vechi.
Nu te apuci sa faci afacere, cumparint maserati laughing nu mai scoti tu banii aia veci.Asa ca cei care fac taxi cauta masini f ieftine, sa scoata si ei ceva profit.

regis
| regis a răspuns:

Loganul nu mai este o masina ieftina, nu știu daca există un "cel mai bun". Cert este ca motoarele sunt foarte fiabile, opțiunea GPL e foarte economica, dotarile si opțiunile concureaza cu orice alta marca iar aspectul nu mai e de mult cel de cutie de conserve, cum era la prima generatie.
Cum cererea pentru masini spatioase, cu motorizari mici si economice e foarte mare in Romania, Loganul (de fapt Dacia) e lider de piață. Si vinde incredibil și afară.

| Koria8219 a răspuns (pentru relian):

You don't have to go all the way to Europe to see a Renault. After a dramatic series of events in the 1980s, the French brand retreated from the U.S. market, but it remains a hidden presence here thanks to existing automaker alliances.

| Koria8219 a răspuns (pentru goguPatent):

Plimba ursu'.De ex are 2 stele pentru ca nu are airbaguri laterale.
Ai dulap de bucatarie logan?

| Koria8219 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Lache, nu-s calitative ci sunt ieftine la piese.

| nyoentox2002 a răspuns (pentru Koria8219):

Cică rar găsesti Loganuri in service

| Koria8219 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Ptr ca sunt reparate la niste aplecatori de catre un nea Gogu.

| relian a răspuns (pentru Koria8219):

Sau retars de buni ce erau laughing au spus, fratilor sintem prea buni pentru voi, asa ca ne luam jucariile si mergem acasa laughing Au ramas ascunsi probabil prin tufisuri, iar daca au vindut ceva masini, alea sau topit la prima ploaie, pentru ca de ar fi ramas ceva, sigur mai vedeai cate una pe ici colo, dar nu vezi absolut nimic.Sint masini si de 50 de ani, dar nu frantuzesti.
La prima ploaie si tornada or fost luate toate pe sus si sor dus dupa proprietarii lor acasa laughing
Cam astea is masinile frantuzesti, niste cacaturi.Care e bun la facut masini ajung in America, restul e pleava

| goguPatent a răspuns (pentru Koria8219):

Puna manuta si citeste ce inseamna cele doua stele

https://www.euroncap.com/......the-stars/

2 star safety: Nominal crash protection but lacking crash avoidance technology

Daca nu le ai cu engleza da un reply si iti traduc.

Si nu. Nu am un logan.